De ce si unde web hosting?

Pentru prima data cand m-am incumetat in domeniul online pentru a scrie a fost prin intermediul unui blog pe o platforma care mi-a oferit acces gratis. Daca web hostingul si restul erau gratis, denumirea blogului continea denumirea platformei, deci in final nimic nu e gratis. De fiecare data cand mi se accesa blogul nu era ceva de sine statator, cred ca orice mic detaliu poate sa influenteze relevanta pe care o ai in online, desigur daca vrei sa fii luat in serios. Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale platformelor gratuite il reprezintă promovarea, acele reclame agasante care in modulul gratis nu ai cum sa le elimini. Site-urile create pe domeniu propriu pot fi personalizate aaa cum va doriti, fara sa te chinui sa alegi teme prestabilite, fara a avea anumite restrictii.
In timp mi-am dat seama ca este timpul sa platesc pentru un domeniu pentru a trece la un alt nivel in ceea ce inseamna bloging si a detine un domeniu propriu. Deci, poti insera imagini, fisiere sau clipuri video, poti folosi orice tema sau plugin-uri pentru a crea site-ul asa cum doriti. In acest mod ai un control deplin asupra acestuia, atât în ceea ce priveste web design-ul, cat si continutul sau.
La aceea vreme domeniile .ro erau la mare cautare pentru ca nu necesita o plata anuala ci o singura plata in schimbul unui domeniu. O oferta care se pare s-a incheiat recent unde toate domeniile sunt tratate in mod egal, bine suma finala difera in functie de notorietatea a ceea ce se afla dupa punct (.ro .com ca de exemplu cele mai utilizate). Pentru o prezenta online profesionala, ai nevoie de un domeniu web propriu. Acesta trebuie sa reprezinte domeniul de activitate, sa fie intuitiv si usor de memorat. Singurul dezavantaj al unui domeniu propriu si a unui gazduiri, este costul, insa acesta este, cu siguranta, accesibil pentru orice utilizator.

De unde iti gasesti un web hosting accesibil?

Cei de la Gazduire.ro au cateva oferte in aceste moment: orice pachet de web hosting se afla pe servere cu discuri SSD. Pachetele de web hosting se activeaza automat, in cateva momente de la finalizarea comenzii; daca comanzi acum un pachet de hosting web beneficiezi GRATUIT de primele 15 ZILE de hosting; primesti automat o luna de hosting GRATUIT, pentru fiecare prieten care alege serviciile de web hosting de la Gazduire.ro in urma recomandarii tale.

  • Cum alegi pachetul de Hosting  Web potrivit pentru site-ul tau?

    Pentru un abonament de web hosting potrivit sunt patru tipuri de pachete: Basic, Essential, Professional si Ecommerce. Denumirile cred ca descriu de la sine ceea ce primesti in schimbul unui abonament ales. Conturile predefinite de web hosting pe care le ofera acestia sunt perfecte atat pentru cei care detin deja o afacere online de succes, cat si pentru cei care incep sa isi construiasca prezenta in spatiul web.

  • Cum poti administra contul de hosting de la Gazduire.ro?

    Gazduire.ro iti ofera posibilitatea de administrare online a contului de web hosting, prin intermediul panoului de control (cPanel). Acesta are o interfata intuitiva, fiind usor de utilizat chiar si de catre utilizatorii fara experienta.

    Interfata cPanel iti ofera posibilitatea de a vizualiza statistici privind traficul inregistrat pe site-ul tau si de a realiza modificari la nivelul pachetului de web hosting de care beneficiezi (adrese de email, domenii, subdomenii si baze de date).

Contact:

Pagina de facebook Gazduire.ro

Pentru oferte
personalizate

Telefon: 0374.18.78.99 (intre orele 09.00 si 18.00)Fax: 021.209.53.25Email: oferte@gazduire.ro

Departament facturare
si evidenta clientilor

Telefon: 0374.18.78.99(intre orele 09.00 si 18.00)Fax: 021.209.53.25Email: vanzari@gazduire.ro

Departament
suport tehnic

Telefon: 0374.18.78.99(intre orele 09.00 si 18.00)Fax: 021.209.53.25Email: suport@gazduire.ro

Pentru sugestii si
reclamatii

Telefon: 0374.18.78.99(intre orele 09.00 si 18.00)Fax: 021.209.53.25Email: abuse@gazduire.ro

 

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: