Cum obtinem apa potabila prin filtre si tratare apa?

Sunt in cautarea unei solutii de a consuma cat mai putina apa la PET, pentru ca in decursul unui an se aduna o cantitate foarte mare de plastice. Chiar daca acest plastic il pun frumos la reciclare stiu ca are un impact prea mare asupra mediului. Simplul consum al apei plate nu ar trebui sa provoace atata consum de energie pentru producerea plasticului unde este depozitata dar si pentru reciclarea acestuia. Un circuit vicios in care tot mai multi oameni intra prin consumarea apei imbuteliate.

Pe langa problematica mediului mai exista si ceea economica, consumul apei plate cumparate poate avea un impact mare asupra bugetului oricarei familii. Doar suntem indemnati din toate partile sa consumam cel putin 2 litri de apa zilnic pentru o viata sanatoasa. Industria apei a importat din stiinta date referitoare la compozitie, si a creat diferite brand-uri cu punct de plecare stiintific: ape ionizate, ape alcaline. Efectul real al acestor ape este adesea supraestimat.

Nu exista argumente puternice pentru a recomanda din punct de vedere medical apa de robinet in schimbul apei imbuteliate, nici invers, atunci cand apa de robinet este “sigura”. Pentru ca nu doresc sa beau direct de la robinet din diferite motive, multe dintre ele tinand de gust sau o calitate idoielnica, am aflat cateva rezolvari bune pentru aceasta problema. O filtrare a apei de la robinet este una dintre cele mai bune alegeri din cate mi-am dat seama, pentru ca poate elimina multe dintre problemele apei de la reteaua publica de apa.

Unde gasesti diferite filtre sau echipamente de potabilizare a apei?

In cadrul magazinului online Quickshop la categoria apa potabila/filtre/tratare apa (https://www.quickshop.ro/apa-potabila-filtre-tratare-apa-c456-p1) am gasit o serie de solutii la indemana oricui.

Ca de exemplu am dat peste un filtru apa potabila in 2 trepte Aquapur PUR 2, reduce gustul si mirosul de clor, elimina nisip, rugina, namol. Sistemul de filtrare PUR2 este un echipament conceput pentru a filtra si trata apa din punct de vedere organileptic din retelele de alimentare publica. Acestea se monteaza sub chiuveta reduce din apa gustul si mirosul de clor cu care apa este uzual tratata in sistemele publice de alimentare.

Unde se instaleaza acest filtru?

Acest filtru se instaleaza chiar sub chiuveta la robinetul de apa rece iar in pachet se gasesc racordurile necesare instalari.

Beneficii:

– reducem cantitatea de recipiente din plastic

-o investitie ce se amelioriaza in scurt timp

-indepartarea sedimentelor, a clorului rezidual si a altor derivati halogenati proveniti din tratarea apei cu clor

-montare usoara sub chiuveta si intretine usoara

-compact si nu ocupa mult spatiu

-o filtrare a apei potabile care pastreaza in totalitate mineralele benefice din apa

  • La nivelul primei trepte de filtrare se realizeaza prin intermediului unui cartus din PP expandat, ce retine particulele mai mari de 1 um precum rugina, nisip, namol si alte sedimente care se regasesc in apa
  • A doua treapta de tratare cu carbune activ bloc are rolul de a reduce gustul si mirosul de clor.

Ca sa fiu sigur de calitatea acestui produs am cautat cateva opinii a unor oamenii dupa ce l-au folosit, recenziile ereua pozitive si recomandau pentru calitatea apei.

Cand nu esti sigur de apa la robinet si exista un risc de infestare atunci poti apela la un echipament de potabilizare care elimina diferiti agenti poluanti . Ca de exemplu statia cu osmoza inversa AQUAPUR cu mineralizare este un echipament la indemana.

Cand este necesar un sistem de osmoza inversa cu mineralizare?

-sursa de apa nu este sigura si riscul de infestare este prezent

-apa este poluata si nu exista posibilitatea tratarii decat la momentul consumarii

-apa este poluata iar agentii poluanti sunt dificil de indepartat

Rezultatul este o apa pura, iar procesul este explicat in imaginea de mai jos:

De ce avem nevoie de filtre sau echipamente de potabilizare a apei?

Am vazut prin descrierea a doua produse cat de simplu si rapid putem rezolva problema apei de la robinet desigur daca ne hotaram sa o consumam. Cel mai simplu motiv mi se pare ca ar fi faptul ca nu stai sa te mai gandesti de fiecare data cand folosesti apa de la robinet. Oare ii ok? Aceasta indoiala cu siguranta este deranjanta chiar daca ajungi sa o folosesti doar la gatit. Folosind un filtru sau un echipament de potabilizare a apei cred ca ai scapa de o ingrijorare de care te lovesti constant.

Programul de lucru Quickshop este:

– Luni-Vineri intre orele 8-17,

– Sambata si Duminica este inchis.

Puteti contacta departamentul relatii cu clientii:

Telefonic: 0765.277.006
Prin email: comenzi@quickshop.ro

Comenzile telefonice se pot prelua in fiecare zi de Luni pana Vineri intre orele : 8 – 17,  sambata si duminica este inchis pentru comenzi telefonice. Pentru a comanda produse din magazinul nostru in zilele de sambata si duminica va rugam sa plasati comanda online. Comenzile sau solicitarile de oferta  sosite pe mail sambata si duminica vor fi solutionate de departamentul  de vanzari incepand cu ziua de Luni.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: