Cum obtii cel mai repede un credit ipotecar potrivit?

Zilele acestea am finalizat vanzarea unui imobil achizitionat printr-un credit ipotecar, iar cumparatorul la randul sau a achitat tot prin intermediul unui credit, mai exact prin Programul Guvernamental Noua Casa. Daca in cazul meu tot procesul de cumparare de acum 2 ani a decurs relativ bine, vanzarea nu a decurs la fel. Toata aventura s-a intins pe o durata de 4-5 luni. Desigur au fost mai multe lucruri ce au ingreunat situatia, dar daca cineva s-ar fi ocupat de acest proces in mod special, cu siguranta tranzactia s-ar fi incheiat mult mai repede. Chiar daca unele cerinte din partea bancii le-am  rezolvat relativ rapid, am avut nevoie de anumite acte in plus care au durat enorm de mult timp din punctul meu de vedere. Am ajuns la concluzia ca pe viitor sa apelez la persoane profesioniste care se ocupa de asemenea lucruri pentru a nu mai pierde din timpul meu liber si, desigur, ca sa nu mai fiu stresat deloc.

Coincidenta sau nu, am aflat recent informatii despre intermedierea de credite, adica despre serviciile de brokeraj bancar care te scapa de orice griji in privinta contractarii unui credit…  in privinta oricarui tip de credit. Mai exact, am descoperit compania de brokeraj bancar AVBS Credit din mediul online, dintr-un comunicat de presa din Forbes. AVBS Credit este un broker de credite renumit din Romania, care de peste 13 ani intermediaza GRATUIT pentru clienti toate tipurile de credite, de la peste 30 de institutii bancare si non-bancare din tara noastra.

Brokerul de credite este specialistul tau in creditare care te ajuta sa obtii creditul potrivit pentru tine de la o banca sau un IFN din Romania, in functie de nevoile tale, de profilul tau financiar si de istoricul tau bancar. Pentru a te asigura ca iei exact creditul de care ai nevoie, in cele mai bune conditii si cu cea mai mica dobanda de pe piata, apelezi la un broker de credite care sa iti identifice creditul potrivit si banca ideala si sa parcurga pentru tine tot procesul de intermediere pentru a obtine in cel mai scurt timp imprumutul necesar.

Decat sa alergi tu de la o banca la alta, decat sa te stresezi nestiind daca ti se va aproba sau nu creditul, decat sa te pripesti si sa alegi un credit care nu e cel mai potrivit pentru tine, decat sa te izbesti de refuzul bancilor, mai bine apelezi si beneficiezi GRATUIT de serviciile unui broker de credite!

Simplu ca buna ziua!

Mai jos iti las mai multe detalii despre AVBS Credit:

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Târgu Mureș, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: