Cum iti alegi husa de telefon?

Ecranul telefonului denumit acum și LCD, sau display ori mai degrabă Touch Screen, este zona telefonului care este cel mai mult utilizată. Dacă mai luăm în discuție și considerente practice cum ar fi purtarea telefonului în buzunar alături de chei, monede sau în poșete și borsete împreună cu alte obiecte, se impune protejarea acestora și a părții cea mai sensibile – ecranul. Accesoriile mobile includ orice hardware care nu face parte integrantă din funcționarea unui smartphone mobil așa cum a fost proiectat de producător.

Husele de telefon sunt utilizate în mod obișnuit singure pentru dispozitive care includ căptușeală cauciucată și / sau sunt fabricate din plastic și fără colțuri rigide expuse. Carcasele rezistente sunt proiectate pentru a fi protejate de căzături și zgârieturi.

O carcasă în picioare flipcase (sau suport) menține dispozitivul în poziție verticală. Suportul de închidere al unor carcase orizontale ține dispozitivul într-un unghi mai plat sau mai abrupt, în funcție de poziționarea orizontală pe o suprafață în sensul acelor de ceasornic sau invers. Unghiul plat permite atingerea fără a împinge dispozitivul peste, în timp ce unghiul abrupt este destinat vizionării.

Husa Samsung Galaxy A51 Book FlipCase, negru

Husa book cu inchidere magnetica pentru Samsung Galaxy A51 protejeaza telefonul importiva socurilor, zgarieturilor si murdariei. Prezinta protectie interioara din silicon si suport pentru card. In plus husa se inchide magnetic si va sta inchisa iar telefonul va fi in siguranta.

Husa beneficieaza de un decupaj pentru difuzor astfel incat telefonul poate fi folosit si cu husa inchisa. Permite acees facil la toate porturile butoanele telefonului. Husa poate fi pozitionata in mod stand, ideal pentru vizionarea clipurilor video si a apelurilor de tip conferinta. 

 

Carcasele folio sunt o combinație de carcasă și suport și pot include o tastatură (USB pentru smartphone-uri OTG sau tastatură Bluetooth).

Piei și huse de design pot servi pentru protecție și personalizare. Acestea sunt rezultatul desenelor relativ „goale” produse de producători precum Apple, unde componentele metalice și de sticlă ale dispozitivului sunt expuse și vulnerabile la deteriorări. Acestea sunt distincte de huse, deoarece permit utilizarea dispozitivului în timp ce se află în carcasă, dar în multe cazuri includ o clemă pentru centură sau alt dispozitiv care îi conferă funcționalitatea unui toc. Sunt fabricate din plastic dur, cauciuc, silicon, piele sau piese de vinil cu suport adeziv. Materialul din vinil poate fi calendarat sau turnat, acesta din urmă fiind mai scump. Se așteaptă ca vinilul calandrat să fie utilizat numai pe termen scurt-mediu (10 ani), în timp ce vinilul turnat este utilizat pe o bază mai lungă. Vinilul calandrat tinde, de asemenea, să se micșoreze la căldură și poate fi modelat în orice formă (peste 80 de grade Celsius) și se poate estompa în lumina directă a soarelui.

Husa pentru Samsung Galaxy A12 LiteCase, TPU, negru

Cea mai folosita husa de telefon este ceea de sus, husa este confectionata din material moale, TPU, care ofera o protectie excelenta impotriva socurilor, murdariei si a zgarieturilor. Husa este flexibila si foarte usor de montat/demontat fiind in acelasi timp usoara si subtire. Deasemenea, beneficieaza de protectie pentru camera principala atunci cand telefonul este asezat pe o suprafata plata. Prezinta decupaje care asigura accesul facil la porturi si butoane.

Carcasele de telefon personalizate utilizează tipărirea personalizată. Diferite companii au metode diferite de imprimare pe carcase; unele folosesc sublimarea, altele piei tipărite cu jet de cerneală, altele metode de imprimare 3D prin sublimare a coloranților. Carcasele funcționale pot integra baterii externe sau o tastatură și touchpad USB, Bluetooth sau WiFi.

Produsele prezentate mai sus fac parte din categoria huselor de telefon Samsung de pe site-ul Marketbox.ro, un magazin specializat intr-o gama larga de huse de telefon.

Huse și mâneci
Tocuri
Cochilii
Piei
Cutii montate
Bare de protecție
Flip case și portofele
Protecție ecran și filme corporale
Protectie la cadere si soc
Toc de piele
Carcase cu suporturi de lovitură integrate
Carcase pentru baterii

Contact:

 MARKETBOX DISTRIBUTION S.R.L.
CUI: RO 29613437
Reg.Com: J40/959/2012
Telefon: 0774.929.119
Email: contact@marketbox.ro

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: