Croaziera – aventura vieţii voastre

 

În cazul în care sunteţi pasionaţi de călătorii şi nu aţi încercat până acum o croazieră, este timpul să o faceţi. Cu siguranţă aţi văzut numeroasele reclame cu familiile care „alunecă” pe toboganele de pe vas sau cuplurile care privesc marea de pe balconul lor privat. Da, într-adevăr, este tentant. Nu vă gândiţi că o să vă simţiţi claustrofobi pe navă sau că o să aveţi rău de mare. O dată şi o dată trebuie să faceţi acest pas şi cu siguranţă nu o să regretaţi.

A merge într-o croazieră este ceva unic şi veţi rămâne cu amintiri de neuitat. În mod normal, atunci când vă decideţi că este timpul să faceţi acest pas, tariful include aproape tot ceea ce aveţi nevoie pentru o călătorie fantastică: mâncarea, cazarea, băutura (apă), divertisment pe perioada zilei şi a serii.

Când v-aţi îmbarcat pe vas, vă despachetaţi valiza şi aveţi la dispoziţie „hotelul plutitor” care vă duce din oraş în oraş sau de pe o insulă pe alta. Noaptea dormiţi şi ziua vă treziţi în alt oraş/ţară.

Când mergeţi într-o croazieră, ziua sunteţi turist iar seara deveniţi prinţ/prinţesă. Ziua vizitaţi locuri noi iar seara vă puneţi rochia/costumul de bal şi deveniţi cu totul alt om.

De la adolescenţi la bunici cu nepoţi, croazierele sunt distractive pentru toate vârstele. Pe un vas există activităţi atât pentru adulţi cât şi pentru copii.

Acum, nu va mai rămâne de făcut decât să alegeţi portul de imbarcare şi să mergeţi în aventura vieţii voastre.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: