Craig and the Creek si Dumbrava lui minunata

Intr-o perioada in care una dintre problemele urgente de rezolvat la nivel global este incalzirea globala, orice program educational ce include iubirea fata de natura este binevenit. Astfel sunt bucuroasa sa anunt ca luni, pe 8 iulie, se lansează la Cartoon Network cele mai noi episoade ale serialului animat Craig din Dumbravă.

Descrierea seriei animate suna cam asa:

Craig este un un puști de 9 ani ce își petrece timpul de după școală explorând, împreună cu cei mai buni prieteni ai săi, J.P și Kelsey, sălbăticia suburbană din vecinătatea lor, cunoscută sub numele de Dumbrava. Fiecare după amiază de zi cu zi se transformă în expediții palpitante prin joacă și imaginație, iar Dumbrava plină de copii și de personaje colorate le permite să trăiască aventuri nesfârșite în fiecare zi, în sălbăticie, în propria lor lume. În fiecare episod copiii se antrezează fie în zone neexplorate din Dumbravă, unde întâlnesc noi copii, fie se confruntă cu probleme în timpul petrecerii lor.

Craig din Dumbravă este un serial ancorat în realitate – nu există monștri sau forțe supernaturale în lumea Dumbrăvii. Magia vine din creativitatea de care copiii dau dovadă atunci când își folosesc imaginația pentru a-și făuri propriul regat în pădure.

Pentru ca impreuna cu al meu copil de aproape 3 ani ne place sa ingrijim mica noastra gradina din spatele casei, ma bucur sa gasesc o astfel de explorare in astfel de locuri. Noua neplace sa ingrijim si sa udam iarba proaspat insamantata, sa luam zilnic frunze de salata verde pentru a le manca si rosiile cherry abia asteptam sa le gustam cand se vor coace. Dar si mai mult abia asteptam sa ne creasca cei doi meri plantati plus un salcam mai special care sa ne faca umbra la casa peste cativa ani.

Intr-un alt articol vom reveni cu “explorarea” noastra in mica noastra gradina si imprejurimile casei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.