Coronavirus: Carantina la români

Dacă tot am intrat în seria articolelor în legătură cu acest virus, am decis să împărtăsesc experiența personală cu privire la carntinarea la români. Înainte de a intra în carantină mi-am dat seama că rămân fără combustibil la cazan (peleți), programul schimbat al magazinului de unde cumpăr m-a făcut să ratez cumpărarea înainte de carantină. Am  supraviețuit până in a doua zi de carantină, cu adeverința la purtător am descins spre aprovizionare, spre dezamăgirea mea n-am fost oprit de nimeni, vuiau mașinile peste tot, părea o zi normală.

De atunci n-am mai făcut nici-o ieșire, cumpărături prin Bringo care înspre seară nu mi-a preluat comanda doar a doua zi de dimineață, am avut răbdare. La mișcare am iesit pe rând, chiar nu stii cum se poate ieși, în cele din urmă am ieșit și ca familie în împrejurimi.

Acuma să vedem comportamentl vecinilor? Poze nu am să vă arăt, nu încalc intimitatea nimănui. Chestia e că aici în afara orașului se pare că se întâlnesc cel puțin vreo 7-8 persoane în aceiasi casă, grătare la greu, nici nu stiu cum iși justifică deplasarea dacă îi opreste cineva. Oricum se tot zice că o să fie 2 vârfuri în această epidemie la noi, primul vârf în 1-2 săptămâni și al doilea vârf după Paști, doar cine se abține să stea acasă?

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: