#Contactless Art Wall

Galateca și Expo Arte lansează proiectul expozițional online #Contactless Art Wall

#Contactless Art Wall invită artiștii să trimită imagini/filme/animații cu cele mai recente sau cele mai interesante lucrări ale lor, un statement și o stare. Proiectul va cuprinde o selecție din lucrările trimise, filme sau imagini reprezentative, animații sau stări,  curatoriate de echipa Galateca și care vor fi expuse în spațiul virtual, într-un concept inovator, pe site, Facebook și Instagram. Termenul limită de depunere a lucrărilor este 17 aprilie, ora 24.00.

Proiectul își propune să faciliteze cunoașterea unor artiști contemporani români, o radiografie a evoluției artei în România în ultimii 30 de ani realizată chiar de ei, artiștii contemporani, percepția individuală și influența pe care o are solitudinea asupra creației și cum percep izolarea (citiți continuarea pe site)

 

Lucrările selectate în Concursul de Artă ”Imaginile lui Enescu” 2019, disponibile online

Continuăm demersul nostru prin care vă prezentăm online, prin intermediul site-ului expoarte.ro și al paginii noastre de Facebook, proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului. Astăzi vă invităm să descoperiți lucrările care au fost selectate în Concursul Național de Artă „Imaginile lui Enescu” din 2019. Nu mai puțin de 180 de artiști vizuali români au răspuns invitației de a înscrie lucrări la concurs, iar Comisia de Selecție a avut misiunea dificilă de a alege 30 de finaliști. Dintre aceștia, juriul a desemnat cei cinci câștigători ai concursului.

Cele 30 de lucrări selectate în concurs au fost expuse la Biblioteca Națională a României, în perioada 16-22 septembrie 2019, în ultima săptămână a Festivalului Internațional ”George Enescu”

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: