Complex rezidential cu apartamente din Sebes

In acest articol vom discuta mai pe larg despre un nou cartier rezidential de apartamente din Sebes . De aici incepem sa descriem ceea ce inseamna un ansambl rezidential sau un cartier rezidential: ansamblurile rezidențiale pot fi formate din locuințe individuale (vile) sau/și blocuri cu apartamente. În cazul ansamblurilor de vile, casele pot fi înșiruite, pot avea un perete comun (în acest caz numindu-se duplexuri sau vile cuplate) sau pot fi individuale (adică nu au pereți comuni). O zonă rezidențială este un teren utilizat în care predomină locuințele, spre deosebire de zonele industriale și comerciale. Locuințele pot varia semnificativ între și prin zone rezidențiale. Acestea includ locuințe unifamiliale, rezidențiale multifamiliale sau case mobile.

Ansamblurile rezidențiale ofera o soluție de locuire modernă în primul rând datorită facilităților oferite: magazin/ centru comercial, cafenea/ restaurant, locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, sală fitness, piscină etc. Locuințele sunt realizate la standarde înalte de calitate si sunt situate în general în zone bune. Folosirea zonelor urbane în scopuri rezidențiale poate permite anumite servicii sau oportunități de muncă sau poate exclude total afacerea și industria. Poate permite utilizarea terenurilor cu densitate ridicată sau numai utilizarea cu densitate redusă.  Zona poate fi mare sau mică. Avantajele unei locuințe într-un ansamblu rezidențial sunt: securitate asigurată, confort prin facilitățile oferite și apartenența la o comunitate formată din oameni cu profile similare. Când orașele și clasa de mijloc s-au extins foarte mult și împrumuturile ipotecare au devenit obișnuite, o metodă care fusese rară a devenit obișnuită pentru a satisface cererea în creștere de proprietate asupra locuințelor.

Ansamblurile rezidențiale au devenit la modă in ultimii ani in România.  2006 dezvoltatorii imobiliari s-au axat mai ales pe construirea de proiecte rezidențiale de blocuri noi. Zonele rezidențiale pot fi subcategorizate în modelul zonei concentrice și în alte scheme ale geografiei urbane.

Un nou cartier rezidential sub marca SAN CASA! Venim in intampinarea ta cu: diferite tipuri de apartamente, spatii verzi, locuri de joaca special amenajate pentru copii, baza sportiva, spatii comerciale si multe alte surprize menite sa transforme sederea dumneavoastra intr-un adevarat vis.  Povestea pe care am inceput sa o scriem cu schele si mistrii prinde contur printr-un lot de 150 de apartamente vandute si predate, urmând ca diferenta de 300 de apartamente, ce dispun de compartimentari variate, sa prinda viata alaturi de viitorii clienti.

Ca exemplu am sa va prezint compartimentarea unui apartament 2 camere cu terasa – Etaj retras:

  • hol – 8.04 mp
  • living – 18.53 mp
  • bucatarie – 11.63 mp
  • dormitor – 12.00 mp
  • baie – 4.47 mp
  • terasa – 16.48 mp
  • Suprafata utila totala – 71.18 mp

This slideshow requires JavaScript.

Apartamentele cu 2 camere includ unul sau doua balcoane si au o compartimentare care sa iti permita personalizarea noii tale locuinte. Balcoanele spatioase, iti ofera posibilitatea amenajarii unei terase care sa reprezinte oaza ta de liniste, locul de luat masa sau zona de relaxare dupa o zi incarcata la birou. Dupa cum se vede in imaginile de mai sus, apartamentele reusesc sa cuprinda adevaratele necesitati ale proprietarilor de locuinte, fapt pentru care aceste imobile au fost proiectate si construite in asa fel incat sa acopere multiple necesitati de baza in ceea ce priveste spatiul disponibil, lumina si confortul.

De mentionat ca aceste apartamente dispun de incalzire in pardoseala, care reprezinta in aceste zile una dintre cele mai ingenioase, inovatoare si eficiente metode de a obtine un mediu confortabil din punct de vedere termic. In concluzie aceste apartamente sunt niste imobile de luat in seama cand doresti sa achizitionezi ceva la standarde moderne.

 

Contact:

Facebook Sana Casa Complex Rezidential

ADRESA

Sebes, str. Transilvania, nr. 2jud. Alba, Romania

E-mail

office@sancasa.ro
 Departamente vânzări

Similie Alexandra : 0751061359Bradila Diana : 0749936607

Telefon fix/fax: 0358882425

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: