Cine n-a auzit de Borsec?

Nu cred că este vreun român care să nu fi auzit de apa minerală Borsec. Eu de fiecare dată când se vorbeste despre apa minerală, inevitabil îmi vine în minte Borsec. Chiar mai mult, eticheta neschimbată de pe sticle este una clasică care pare a nu se învechi niciodată.  Apă cu tradiție de 210 ani, cu o compoziție unică şi calități curative benefice asupra organismului în cazuri de diabet, boli cardiovasculare sau afecțiuni inflamatorii.

Ce să mai spun că este o marcă 100% românească, care m-a surprins întotdeauna: ultima supriză fiind sigiliul de pe dopul sticlei, ce garantează protecția suplimentară a apei.

Anul acesta Borsec a fost ales din nou cel mai puternic brand românesc în clasamentul realizat anual de Revista Biz. Intitulat BrandRo, acesta măsoară „puterea” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori. Performanţa mărcilor românești este măsurată în baza a trei indicatori: importanța mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.