Cele mai faine aventuri sunt in aer liber

Cu greu poti sa tii un copil in casa, acest lucru l-am vazut foarte bine in aceste vremuri pandemice. Daca adultii nu se simt bine daca petrec mult timp inauntru, ce sa mai zici de micii oameni? Activitățile în aer liber au numeroase beneficii pentru sanatatea fizica si mentala a copilului tau. De exemplu, in sistemul de invatamant din Finlanda exista conceptul de “outdoor education”, educatie realizata afara, prin experiență directă, în natură, prin excursii, vizite sau ore de joacă afară. Activitatile in aer liber il vor face pe copil sa aprecieze natura si il pot invata prin experienta directa cum functioneaza lumea din jurul lui.

Activitatile noastre in aer liber se desfasoara aproape zilnic cu o plimbare lunga pana la parc unde trecem pe la fiecare loc de joaca: tiroliana, tobogan, leagan s.a.m.d. In unele zile ne deplasam cu bicicleta ori trotineta iar cu aceasta ocazie facem curse de intrecere pana la un loc stabilit.

Alta activitate preferata in aer liber este pentru noi cutreieratul padurilor: culesul ciupercilor si chiar recent la cules de leurda, toata miscarea prin padure devine o activitate cat se poate de relaxanta pentru intreaga familie. Apropierea de natura ne ajuta sa fim mai empatici, mai sensibili fata de vietatile din jurul nostru. Conectarea la mediul natural ne deconecteaza de ceea ce ne influenteaza in mod negativ in spatiul inchis al locuintelor noastre.

 

Un copil in natura. Gasit copac cazut in padure. Investigat radacini, coaja si concluzionat ca arborele a fost bolnav.
Timotei: Haide sa ii spunem ceva.
Noi, surprinsi… Ok
Timotei, mangaind scoarta indelung: Copacule, daca mai traiesti si daca mai sunt animale in tine, o sa avem grija de tine.

Vizitam destul de des o padure din apropierea casei noastre si de multe ori auzim ciocanitoarea care ciocane de zor in copacii bolnavi. Cu un binoclu pentru copii am repera mult mai repede pasarea in actiune, o jucarie de exterior pentru copii ce ne-ar transforma in adevarati urmaritori de pasari.

Deja am pus ochii pe un binoclu excelent pentru a face un anume tip de cadouri pentru copii: Binoclu-copii.ro este locul de unde pot fi achiziționate binocluri pentru copii fabricate din cele mai bune materiale. Binoclurile sunt mici, ușoare, oferă cel mai bun zoom la cea mai înaltă calitate, garanție pe viață și rambursare a banilor în 30 de zile.

Fiecare pachet vine cu mai multe obiecte. Mai jos poți vedea ce conține fiecare pachet.

  • Binoclu
  • Material pentru curățare lentile
  • Husă portabilă
  • Șnur pentru agățat binoclul la gât sau la mână
  • Instrucțiuni

Binoclurile fac parte din categoria de jucării copii 3 ani+ și se găsesc în multiple culori pentru orice preferinta a copiilor.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: