Ce vedem la cinema: Game Night – Jocul de-a detectivii

Daca nu stiti la ce film pentru intreaga familie puteti iesi in perioada aceasta – noi va recomandam “Game Night” / “Joaca de-a detectivii”, un film care te tine in priza de la inceput pana la sfarsit si are de toate: actiune, suspans, mister, impuscaturi, urmariri cu masina si mult umor.

In plus, are in distributie si doi actori cunoscuti si indragiti: Jason Bateman si Rachel McAdams, care joaca rolul unui cuplu casatorit, care isi doreste sa faca un copil, iar in timpul liber cei doi sunt foarte pasionati de jocuri de tot felul.

Astfel, Max (Jason) si Annie (Rachel) sunt saptamanal gazde pentru grupul lor de prieteni si organizeaza seri de joc, care devin foarte competitive si pline de umor. Insa Brooks, fratele (mai de succes al) lui Max care tocmai a revenit in oras ii invita pe toti la el, pentru o seara de jocuri dusa la urmatorul nivel.

Atunci cand de la mima se trece la rezolvarea misterului unei rapiri, in care pretinsi talhari si agenti federali sunt implicati – jocul capata alte proportii si devine brusc din amuzant palpitant.

Impartiti in echipe de cate doua persoane, cele trei cupluri sunt intr-o lupta contra cronometru pentru a-l gasi pe Brooks, care dupa o lupta deloc simpla se lasa in cele din urma rapit. Cei sase participanti ai serii sunt hotarati sa rezolve cazul si sa castige marele premiu – o masina de epoca superba, iar pentru asta sunt decisi sa face orice – sa sara peste pasi, sa triseze, sa improvizeze etc.

Stiind ca totul este doar un joc, participantii se amuza, insa atunci cand lucrurile incep sa para prea reale si periculoase – distractia este inlocuita cu teama, mai ales ca salvarea lui Brooks nu este deloc simpla.

Indiciile ii duc in locuri in care nu se asteptau si trebuie sa se descurce in situatii dificile, unde regulile nu mai exista, unde nu se mai stie ce e joc si ce e realitate, iar aventura ii face pe cei sase prieteni sa-si depaseasca tot felul de limite.

Filmul aduce o multime de rasturnari de situatie, prieteniile si relatiile sunt puse la incercare, vedem pana unde pot ajunge persoanele atunci cand sunt manate de spiritul competitiei, insa mai presus de orice vedem cat de importanta este dragostea intre frati.

Trailer : https://youtu.be/qmxMAdV6s4U

Acest articol a fost scris de Oana de la CityFemme.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: