Caracteristicile unei ape bune de baut

Apa este o substanță chimică anorganică, transparentă, fără gust, fără miros și aproape incoloră, care este principalul constituent al hidrosferei Pământului și al fluidelor tuturor organismelor vii cunoscute. Este vital pentru toate formele de viață cunoscute, chiar dacă nu oferă calorii sau substanțe nutritive organice.

Dacă sănătatea dvs. este o prioritate, cea mai bună apă potabilă va avea cel puțin primele trei dintre următoarele calități – și în mod optim, toate cele cinci:

  1. Fără contaminanți. Apa este filtrată de toxine nesănătoase, inclusiv substanțe chimice sintetice, metale toxice, bacterii și viruși, substanțe radioactive și alți aditivi de tratament, cum ar fi clorul și fluorura
  2. Bogat în minerale. Mineralele naturale din apa sursă nu sunt eliminate prin procese de purificare, cum ar fi osmoza inversă și distilarea.
  3. PH alcalin. Apa potabilă are un pH alcalin cuprins între 7,0 și 9,5, ceea ce înseamnă că apa conține un nivel sănătos de minerale alcaline precum calciu și magneziu. Apa alcalină are un nivel de pH mai mare decât pH-ul neutru al apei potabile obișnuite. Cu vâscozitate redusă, apa alcalină ajută circulația sângelui și a oxigenului mai eficient în tot corpul. Este benefic pentru cei cu tensiune arterială crescută, colesterol ridicat și niveluri ridicate de zahăr.
  4. Antioxidant. Apa care este activată în natură prin mișcare (cum ar fi apa care curge pe un curs de munte) sau prin electroliză (printr-un ionizator de apă) va avea un potențial negativ de reducere a oxidării (-ORP). O ORP negativă este un indicator al moleculelor concentrate de hidrogen molecular (H2), care sunt antioxidanți puternici și ușor de absorbit la nivel celular.
  5. Gust bun. Dacă apa dvs. nu are gust bun, pur și simplu nu veți bea suficientă apă zilnic pentru a rămâne suficient de hidratat pentru a optimiza beneficiile pentru sănătate. Apa bogată în minerale are un gust mult mai bun decât apa demineralizată.

Putem da un exemplu de apa plata ce indeplineste cu succces caracteristicile unei ape bune de baut:

Aquatique este o apă minerală naturală oligominerală ideală pentru prepararea hranei bebelușilor și recomandată pentru întreaga familie. Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 m, în zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 98 mg/l, Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: