Call Me by Your Name

Unul dintre filmele cu apreciere la critici este Call Me by Your Name care este considerat un soi de urmas al filmului Moonlight. Deci se ia în considerare pentru câteva nominalizări la Oscaruri, momentan găsim 2 actori nominalizați la globurile de aur: Armie Hammer si Timothée Chalamet plus pentru cel mai bun film.

În timpul vizionării mi se părea cunoscută abordarea regizorală, după care aflu că Luca Guadagnino este cel care a mai regizat A Bigger Splash. Locația este aceiași Italie pitorească, iar de această dată o zonă rurală din nord. Asemănarea vine în dreptul personajelor care explorează împrejurimile cu un entuziasm aparte. Plimbările idilice care redă un simț al afecțiunii față de un anume loc ce îl iubesti și te întorci de fiecare dată cu drag la el. Acest entuziasm se transferă în dreptul relațiilor dintre personaje.

Iubirea își croieste misterios calea în sufletele oamenilor si se dezvoltă sub diferite forme, un film care nu discriminează în nici-un fel acest sentiment. Nu rețin să fi văzut alt film mai reusit cu această tematică anul acesta, de aceea vi-l recomand chiar dacă nu e cel mai “tradițional” lucru.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: