Călătoreste cu Urban Bag

Printre primele lucruri care îţi trec prin minte atunci când vrei să pleci într-o călătorie este că trebuie să îţi împachetezi lucruri. Fie că ieşi doar până-n oraş, ori mergi la mare distanţă întotdeauna bagajul te asteaptă să-l iei cu tine. Iar dacă ai genul de bagaje aruncate într-un colţ, de multe ori prăfuite, îţi piere tot cheful de ieşit în lume. Desigur o achiziţie cu stil care întotdeauna te avertizează unde o depozitezi îţi poate salva optimismul să faci primii paşi spre uşa de ieşire a casei.

Ca de exemplu într-un timp aveam o geantă de piele pe care aveam tendinţa să o port pe oriunde mergeam. Că era vorba de facultate (îndesată cu caiete şi cărţi), ieşit în oras, călătorii, ori fotbalul săptămânal. Vă daţi seama că la o folosire aşa de extremă a trebuit să o retrag pentru o folosinţă mult mai rară, nu o mai ţine prea mult cusăturile.

Spre fericirea mea că am găsit nu un înlocuitor ci un partener de călătorie vechii mele genţi. În acelaşi stil rasat pot spune că am găsit de această  dată un rucsac de la Urban Bag.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: