Blestemul celor ramasi

Thrillerul Blestemul celor Ramasi pe care pot sa-l clasific drept un film pentru adolescenti are nota 6.8 (din 10) conform CineMagia.ro. La acest film am ajuns saptamana trecuta, in seara de Halloween, cand am iesit la cinema cu sotul meu, in cautare de filme de groaza. 🙂

Ronnie Calder (interpretata de Bella Thorne) este o adolescenta normala de 16 ani. Insa lumea in care traieste ea nu este una normala, pentru ca in urma cu zece ani a avut loc o explozie la un laborator ultrasecret, in urma careia o multime de oameni au murit.

Insa cei care au murit nu au disparut definitiv, ci exista sub forma unor spectre ale persoanelor care au existat, blocati intr-o bucla fara sfarsit, facand aceleasi lucruri din nou si din nou. Tatal ei, cu care Ronnie isi ia in fiecare dimineata micul dejun, este un astfel de “ramas”.

Insa atunci cand un “ramas” necunoscut apare din senin si incepe sa o bantuie, Ronnie incepe sa inteleaga ca spectrele interfereaza cu lumea reala in moduri care ii pot pune viata in pericol. Fata incearca sa obtina ajutor atat din partea adultilor – profesorul Bittner (Dermot Mulroney), in care ea are incredere si caruia ii marturiseste temerile ei, cat si din partea lui Kirk (Richard Harman), noul ei coleg de clasa, despre care colegii nu prea au cuvinte de lauda.

Continuarea articolului scris de Oana il gasiti pe site-ul Cityfemme.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: