Bicicleta electrică de servici

Trend-ul de a fi eco a început să prindă şi la noi în ţară, de la maşini electrice până la trotinete şi biciclete electrice. Dacă maşina electrică te ajută  să economisesti bani următoarele două variante sunt bune la economisirea de energie. Te gândesti la ce îţi foloseste o bicicletă electrică? Când stii că una dintre cele mai importante utilităţi este de a face miscare. Cam aşa gândeam şi eu până m-am lovit de o anumită problemă.

Îmi pasă de mediu şi încerc să reduc cât pot demult ceea ce consum pentru a influenţa cât mai puţin mediul înconjurător. Ca de exemplu folosesc cât mai puţin maşina personală pentru a ajunge la servici, de multe ori iau microbusul firmei chiar dacă e mai greu accesibil. Pentru o variantă mai “sănătoasă” a-şi fi optat pentru bicicletă, dar după un program de lucru de 12 ore nu ar fi o variantă să pedalez câte 14 km dus şi întors.

Rezolvarea ar fi prin economisirea de energie, o bicicletă electrică fiind o alegere foarte bună în situaţia mea. Chiar am ochit o asemenea bicicletă care şi-ar face treaba după o zi de muncă grea: bicicleta electrică Nova Vento cu asistare la pedalare fac plimbările în oraş sau naveta până la serviciu foarte uşoară si confortabilă. Smart electic drive este noua tehnologie ce amplifică puterea aplicata prin pedalat, astfel pleci cu un efort minim de pe loc.  Sistemul de asistare „PAS” are 3 trepte 1:1, 1:2 si 1:3, astfel încât sa poţi selecta cât de mult efort doreşti să depui.

O gamă largă de astfel de produse poți găsi pe evoMAG.ro, de la trotinete, biciclete până la hoverboarduri. Mai mult, în data de 16 iunie la showroomul evoMAG de pe Splaiul Unirii nr. 257-259 din București a avut loc un eveniment prin care curioșii au putut testa trotinetele electrice din oferta magazinului.

 

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: