Berea de mondial

A început campionatul mondial de fotbal care aduce microbistilor zile pline de meciuri dar şi o dorinţă mare de consum a unor produse care vine la pachet cu vizionarea unui meci de fotbal. Cred că berea ocupă printre primele locuri în ceea ce priveste preferinţele de hidratare, mai ales că ne aflăm în anotimpul secetos.

Multe branduri îşi fac simţită prezenţa în marketing-ul urias din jurul competiţiei, dar nu este neaparat să fii un fan consumator a ceea ce ţi se expune. Ca de exemplu sunt multe branduri autohtone de calitate şi la îndemână pentru o răcorire în faţa televizorului.  Un brand autohton este Albacher, de care am fost impresionat încă de acum 10 ani, o lansare în forţă şi de efect. Am avut un part-time job la un magazin pe atunci şi ţin minte că multă lume a fost curioasă de noul brand, şi mulţi au preferat în continuare această marcă. Deci nici nu sunt surprins că a supravieţuit pe piaţă până în acest moment.

Eu unul prefer să beau periodic Albacher pentru că are un gust autentic. O bere produsă exclusiv din ingrediente naturale: apă, malț, mălai şi hamei. Realizată conform unei rețete tradiționale, berea are un caracter unic şi distinct, exprimat printr-un gust pur şi o aromă naturală perfect echilibrată.

Mai mult de atât este produsă la noi în ţară, la Sebeș-Lancrăm, unde am aflat că este una dintre cele mai moderne fabrici din lume. Fabrica Albacher este una dintre puținele din lume care produc integral bere folosind doar procese de microfiltrare la rece, fără niciun tratament chimic sau termic al berii.

Şi te mai gândesti de ce are un gust asa de bun?

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: