Barbat la moda

Fiecare persoană are un anotimp preferat sau mai multe, de aici tind să cred că se dezvoltă un anume simţ estetic în ceea ce priveste felul în care se îmbracă fiecare. Mie de exemplu îmi plac anotimpurile friguroase pentru că nu prea suport temperaturile ridicate din timpul verii sau primăverii târzii. Dealtfel născut în plină iarnă am ajuns să iubesc temperaturile apropiate iernii. De aici vă puteţi da seama că ajung să mă asortez cel mai bine cu îmbrăcămintea în astfel de conditii meteo.

Astfel vă recomand o ţinută cu stil, imbracaminte barbati care să se indentifice cu temperaturile preferate:

Începem cu partea de jos unde de obicei eu port ciorapi de două feluri, unul alb si unul negru pentru a amuza audienţa. De aici trecem la ghete de piele, pentru că e un anotimp ploios și devin de mare folos. Ghetele de bărbați fiind o piesă de rezistență îndelungată, care nu se demodează nici la primele semne de uzură.

La următorul nivel aleg ceva deschis la culoare. La jeans de multe ori prefer o nuanță mai deschisă pentru a scoate în evidență restul îmbrăcămintei.

Ce urmează este o bluză simplă, nu prea groasă ci doar potrivită si pentru temperaturile acestei primaveri. Avantajul vine atunci când se face prea cald, îți sufleci mănecile și te-ai rezolvat.

Ultima piesă e pentru frig, un palton cu stil. Desfăcut, că asa se poartă, lejer să stea pe umeri în caz că scade temperatura în mod neasteptat, ori de aruncat rapid la o parte dacă e prea cald.

Iar acum vă dezvălui că alegerile sunt de pe site-ul Answear, unde găsesti o gamă largă de produse, inclusiv cele de mai sus.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.