Articole pentru sport si activitati in aer liber la pret negociat

Pentru ca ne aflam intr-o perioada cu anumite restrangeri in privinta deplasarii si a unor libertati, parca tot mai multi oameni sunt predispusi pentru activitate fizica in interior sau exterior. Aceasta tendinta este un raspuns la imobilizarea de care am suferit, cred ca fiecare ne-am dat seama ca e nevoie de miscare pentru a ne mentine sanatosi din toate punctele de vedere.

Mișcarea fizică făcută zilnic este un aliat important al sănătății. Sportul în aer liber este mult mai sănătos decât cel efectuat în spaţii închise, acest lucru fiind demonstrat prin intermediul unor studii stiintifice internationale. Chiar și 5 minute de mișcare în aer liber pot îmbunătăţi funcţiile creierului, potrivit unui studiu publicat în revista Environmental Science and Technology.

Pentru fiecare activitate in aer liber este indicat să foloseşti un echipament adecvat, mai ales pentru drumeţiile montane. Cu siguranta multa lume se indreapta spre achizitia de produse de acest gen, am prieteni care abia asteapta sa iasa la un pescuit, altii care s-au apucat de alergat aproape zilnic si unii care se deplaseaza mult mai mult cu bicicleta. Daca esti in cautare de articole pentru sport si activitati in aer liber dar buzunarul s-a cam subtiat, gasesti o optiune interesanta in marketplace-ul Negociat. Aici chiar ai oportunitatea de a negocia pentru produsul dorit, las o imagine pentru a vizualiza despre ce vorbesc. Si stii cum e la romani? Noua ne place sa negociem. Asa ca optiunea asta este ceva atipic, te poti gandi ca esti la piata si incerci ca cumperi anumite produse la un pret negociat.

Nu stiu cum functioneaza sau care este dinamica comerciala pe aceasta platforma pentru ca nu am incercat, dar este in lista mea de facut pe viitor. Asta pentru ca am ochit cateva produse pentru bicicleta din dotare, doar in aceasta perioada e singurul mod de deplasare intre localitati pentru o activitate fizica in aer liber, oricum ma gandesc ca nu se intampla nimic si daca te prinde alergand intre localitati. Facem haz de necaz dar este important sa respectam indicatiile autoritatiilor si-n acelasi timp sa ne mentinem sanatosi.

Vremurile acestea a schimbat dinamica lucrurilor cum le stiam inainte, gasesti tot felul de alternative in mediul online cand vine vorba de achizitii. Apar tot soiul de solutii ingenioase in marketing pentru a cumpăra online si astfel sa limitam cat mai mult deplasarile inutile, implicit vom avea mai mult timp pentru noi si poate activitati sanatoase care sa nu implice timp pierdut. De aceea vedem ca avem optiunea unui marketplace diferit de ceea ce am vazut pana acum: preturi negociate intre client si vanzator nu doar intre vanzator si platforma de marketplace. Desigur este si o optiune buna daca detii un magazin online sau o afacere ce are nevoie de o piata de desfacere mai larga.

Las un contact de la negociat.ro in cazul unor intrebari:

Serviciul Clienti suport(@)negociat.ro

 Departament Vanzari 0762433701

Comenzile efectuate in afara programului sau atunci cand sunt sarbatorilor legale vor fi trimise si acceptate in urmatoarea zi lucratoare.  (Luni-Vineri 08.00-17.00)

Suport clienti online – 24/7 https://www.negociat.ro/contact-us/

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: