Aquatique – marca preferata de apa

Am fost provocată să scriu despre apa mea preferata, de aceea voi descrie de ce am ales o anume marcă, fiind vorba despre Aquatique:

O beau de cand am ramas insarcinata, i-am ramas fidela in primele luni de bebelusie, am folosit-o pentru laptele praf cand a fost necesar si acum e apa pe care i-o oferim fiului nostru. E bună la gust, mai ales că la “degustare” a fost dragoste la prima “vedere” pentru papilele mele gustative. Nu cred că pot numi o altă apă minerală plată care să îndeplinească criteriile preferate la nivel gustativ.

Această calitate a gustului cu siguranţă se datorează faptului că are o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/l. Astfel îndeplinește criteriile de compoziție și puritate pentru a putea fi consumată de bebeluși și copii, conținutul recomandat de minerale al apei fiind sub 120 mg/l.

E bine de stiut că e sigur pentru mămică şi bebe, un aspect important în sănătatea primiilor anii de viaţă a micuţului şi familiei noastre. Pentru că ne gândim la mediu, noi o cumpărăm în sticle mari de 5 litri, ceea ce înseamnă că facem o oarecare economie la plastic. Mai puţin plastic, mai puţină poluare.

Apa minerală naturală oligominerală Aquatique a primit mai multe distincții și a fost desemnată de două ori cea mai bună apă minerală naturală plată de către mame în urma unor studii realizate în 2016 și 2017. De asemenea, Societatea Română de Pediatrie confirmă faptul că apa oligominerală Aquatique poate fi folosită ca atare sau pentru pregătirea hranei bebelușilor si copiilor.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: