Aquatique – marca preferată de apă plată

Am fost provocată să scriu despre apa mea preferata, de aceea voi descrie de ce am ales o anume marcă, fiind vorba despre Aquatique:

O beau de cand am ramas insarcinata, i-am ramas fidela in primele luni de bebelusie, am folosit-o pentru laptele praf cand a fost necesar si acum e apa pe care i-o oferim fiului nostru. E bună la gust, mai ales că la “degustare” a fost dragoste la prima “vedere” pentru papilele mele gustative. Nu cred că pot numi o altă apă minerală plată care să îndeplinească criteriile preferate la nivel gustativ.

Această calitate a gustului cu siguranţă se datorează faptului că are o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/l. Astfel îndeplinește criteriile de compoziție și puritate pentru a putea fi consumată de bebeluși și copii, conținutul recomandat de minerale al apei fiind sub 120 mg/l.

E bine de stiut că e sigur pentru mămică şi bebe, un aspect important în sănătatea primiilor anii de viaţă a micuţului şi familiei noastre. Pentru că ne gândim la mediu, noi o cumpărăm în sticle mari de 5 litri, ceea ce înseamnă că facem o oarecare economie la plastic. Mai puţin plastic, mai puţină poluare.

Aquatique a fost aleasă în 2017 pentru al doilea an consecutiv cea mai de încredere apă minerală plată pentru sugari și copii mici în cadrul topului realizat de revista Forbes România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.