Aquatique – apă minerală plată pentru sugari și copii mici

Atunci când te trezesti cu o minune mică în familie, acel bebeluş îţi va schimba viaţa. Tot auzeam că pentru copilul tău ai face orice să îl vezi bine şi sănătos, o vorbă care s-a adeverit şi-n dreptul meu. De aceea caut să primească ce e mai bun pentru o dezvoltare armonioasă. Ca de exemplu am căutat o apă minerală plată recomandată pentru sugari şi am dat peste Aquatique, pentru momentele când făceam lapte praf pentru a suplimenta nevoile bebeluşului pe lângă alăptare. Pot spune că încă de atunci am folosit această marcă fără a avea nici-o problemă, dealtfel întreaga familie bea Aquatique.

Pe lângă enunţul din poza de mai sus, care m-a convins din prima (par foarte siguri pe ei), mai jos veţi găsi câteva motive pentru această alegere:

Desigur la început am făcut câteva cercetări şi am aflat că are o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/l, astfel Aquatique îndeplinește criteriile de compoziție și puritate pentru a putea fi consumată de bebeluși și copii, conținutul recomandat de minerale al apei fiind sub 120 mg/l.

Câteva instituţii importante în acest domeniu recomandă: Societatea Română de Pediatrie şi Institutul de Ocrotire a Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu”. În urma efectuării unui studiu clinic se atestă faptul că apa minerală naturală Aquatique corespunde criteriilor indicate pentru prepararea alimentelor destinate sugarului.

Dealtfel este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii. Conţinutul redus de minerale este optim pentru hidratarea şi purificarea organismului. Indicat în dietele fără sare. Conţinutul redus de sodiu ajută la buna funcţionare a organismului. Pentru că sunt fascinat de geografie, şi întotdeauna caut sursa izvoarelor vă pot spune că Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 m, în zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean.

Unul dintre aspectele importante pentru o viaţă sănătoasă este consumul de apă, cu acest lucru putem dezvolta copilului mic un prim obicei sănătos. Pentru copilul nostru a fost printre primele cuvinte pe care le-a învăţat după mama şi tata. Să vedeţi ce dulce cere când îi este sete: “Tata, tata şi arată degetul spre biberon apa, apa.” 

 

Aquatique a fost aleasă în 2017 pentru al doilea an consecutiv cea mai de încredere apă minerală plată pentru sugari și copii mici în cadrul topului realizat de revista Forbes România.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: