Aparate filtrare aer

Dacă în timpul verii, umiditatea este mai ridicată, iarna ne expunem, când suntem în casă, la un aer foarte uscat care ne poate creea diverse probleme. Aerul devine uscat, determină epuizarea fluidelor din organism prin transpirație şi duce la deshidratare. Deshidratarea pielii si cailor respiratorii nu este singurul efect nedorit asupra sanatatii produs de o umiditate scazuta. O umiditate in afara intervalului optim de 40-60% constituie un mediu favorabil de transmitere a virusurilor si bacteriilor, crescand riscul de imbolnavire sau de prelungire a afectiunilor

Aparate filtrare aer sunt soluția optimă pentru a rezolva aceasta problema, mai exact prin umidificatoare. Un umidificator are rolul de a imprastia in aer microparticule de apa care sa readuca umiditatea la un nivel confortabil.

Umidificator cu ultrasunete HanksAir clasic 25w

În consecință, aerul umidificat, în care există un echilibru între ioni pozitivi și negativ prezintă proprietăți de promovare a sănătății. Imunitate sporită. Nu există iritații ale sistemului respirator cauzate de aerul uscat și poluat. Risc redus de infecție, fără uscăciune a gâtului și a mucoaselor nazale. O stare de spirit mai bună, concentrare și performanță. Cu umidificatoarele noastre obțin aceste efecte într-un mod rapid și ușor pentru o multitudine de modele, faceți ca toată lumea să găsească un produs care să se potrivească cu decorul camerei.

Umidificator de Aer Ultrasonic, Putere 25W cu Telecomanda si Timer, Reglare Intensitate, 4L, 32mp

Rezervorul umidificatorului, ii permite sa umple pana la 4 litri de apa. Hidrateaza aerul uscat in locuinta ta. Umidificatorul de aer ultrasonic este un dispozitiv util in fiecare casa si birou!

Regleaza nivelul de umiditate fiind recomandat mai ales in timpul iernii cand nivelul de umiditate scade considerabil, acest lucru poate contribui la dezvoltarea infectiilor gatului, uscarea mucoasei nazale si deteriorarea generala a starii de bine. Mai sunt recomandate pentru casele cu parchet, prin reglarea umiditatii le impiedica sa se usuce in mod sistematic.

O altă problemă poate fi si nivelul ridicat de umiditate. Un conținut de umiditate excesiv de ridicat în aerul camerei duce la boli frecvente și favorizează apariția alergiilor și, de asemenea, astmul. În plus, sporii mucegaiului se pot forma, acestia nu doar ca miros urat, dar sunt si extrem de periculoasi pentru organism și provoacă boli grave atât la copii, cât și la adulți.

Dezumidificator 1,1 Litri electric cu oprire automata

Dezumidificatorul absoarbe eficient umiditatea și creează un climat bun în cameră. Acesta funcționează pe principiul “efectului Peltier”. Aerul este trecut între două plăci, care sunt tensionate și răcite. Apa care se scurge este deversată în rezervor, aerul uscat se încălzește și se întoarce în cameră. Dezumidificatorul atinge o capacitate de până la 550 ml / zi, deci are un rezervor extra mare de 1,1 litri. Dispozitivul funcționează foarte eficient în spații de până la 40 m2. Uscătorul este echipat cu un senzor avansat de nivel al apei, care detectează rezervorul complet și închide automat sistemul. În plus, veți vedea rezervorul plin printr-un LED roșu de pe panoul frontal. Golirea rezervorului este foarte simplă și nu necesită unelte suplimentare.

In concluzie trebuie sa avem mare grija cu privire la calitatea aerului din casa noastră. Indiferent că locuiți la apartament sau la casă, un umidificator nu trebuie sa lipsească din nicio locuință modernă, pentru a preveni diferite probleme de sănătate, care pot avea consecințe grave pe termen lung.

Aparatele prezentate mai sus sunt de pe site-ul Selgot.ro iar mai jos aveti datele de contact.

Contact:

  • Luni Vineri — 8:30 16:30

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: