Aparat de infoliat de la KangooPack

Prima data cand am vazut un aparat de infoliat a fost intr-un aeroport, genul de aparat folosit pentru a da o extra protectie bagajelor pasagerilor. Cand l-am zarit am ramas blocat pentru cateva momente pentru a-l vedea cum functioneaza. De atunci am o fascinatie pentru o astfel de masinarie, pare a avea un efect relaxant atunci cand se invarte lipind folia pe obiecte. Intre timp la locul de munca ma intalnesc in fiecare zi cu o astfel de masinarie, sa nu credeti ca raman in fiecare zi blocat in fata aparatului de infoliat pentru un efect relaxant. Oricum am observat cat de bine se lucreaza cu un astfel de aparat profesional  si ceea ce inseamna infolierea cutiilor de pe paleti in cazul de fata, un exemplu perfect de eficientizare a lucrului in domeniul industrial.

Pe langa rapiditatea procesului de infoliere este de subliniat asigurarea marfii in intregul proces de transportare a  marfii si tranzitarea diferitelor sectii si depozite in multe cazuri insemnand incarcarea si descarcarea paletilor. Din ce am observat la locul meu de munca pare a fi un utilaj asemanator cu masina De Infoliat Paleti Spinny S200-TP:

Din descrierea produsului observam ca masina pentru infoliere paleti Spinny S200-TP este o masina semi-automata care creste considerabil eficienta si productivitatea in timpul infolierii. Foarte important este economisirea timpului, iar transportul este intotdeauna in siguranta datorita foliei bine aplicate pentru orice tip de marfa.

Procesul de paletizare presupune asezarea paletului pe masa rotativa a paletizorului, dupa care se initiaza ciclul de infoliere dorit. Masina de infoliere roteste automat paletul in timp ce il infasoara in folie strech pe toata suprafata conform ciclului selectat. Acest tip de masina pentru infoliere paleti este o solutie inovatoare si eficienta indiferent de tipul foliei strech folosita plus ca dispune de 10 cicluri de infasurare care pot fi folosite in functie de marfa care se doreste a fi infoliata.

Daca am vorbit de o infoliere semi-automata aici am observat si o linie complet automata dar de aceasta data fiind vorba despre infoliere orizontala.

Acest sistem a fost proiectat pentru ambalarea produselor voluminoase cu dimensiuni variabile, care necesita o ambalare totala. Acest tip de ambalare protejeaza produsul de orice posibila dauna la care poate fi supus in timpul transportului de la producator la clientul final.

In magazinul online Kangoopack vei gasi utilaje pentru infoliere, semi-automate si automate, cu masa rotativa sau brat rotativ, care se disting prin usurinta de utilizare, fiabilitate si costuri reduse de intretinere, fiind ideale pentru automatizarea proceselor de infoliere.

Folia termocontractibilă din portofoliul Kangoopack este disponibilă în variantele PE și POF si este utilizata în toate sectoarele in care ambalarea produselor este necesară, cu scopul de a proteja produsele pe durata transportului, depozitării și manipulării.

Pentru a gasi soluții de optimizare a procesului de ambalare, au integrat auditul și consultanța de specialitate în cadrul fiecărei oferte Kangoopack. Specialistii KangooPack sprijina procesul de ambalare al partenerilor cu un aport continuu si consistent de informatii practice, referitoare la utilajele si produsele consumabile disponibile, facilitand astfel procesul de selectionare a celor mai viabile si eficiente solutii.

Dacă ai nevoie de o ofertă personalizată, poti lasa un mesaj sau completezi formularul de contact.

➡️ https://www.kangoopack.ro/formular/

Auditul inițial este gratuit!

Acestia asigura instalarea si asistenta la instalare pentru fiecare utilaj si instruirea personalului partenerilor atat in ceea ce priveste procesul de instalare, cat si perioada ulterioara acestui proces. In cazul asistentei tehnice, intretinerea si monitorizarea utilajelor sunt asigurate necesitand un timp minim destinat mentenantei, astfel costurile de functionare vor fi reduse semnificativ.

CONTACT

Str. Garii Nr. 4B, Alba Iulia, 510194, jud. Alba, Romania
0737 501 193
Pagina de facebook: Kangoopack

PROGRAM

Luni-Vineri 08:30 – 17:00
Sambata – Duminica Inchis

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: