Alegerea ideala a corpurilor de iluminat decorative

Lumina este un element esenţial pentru viata de zi cu zi şi de aceea se pune o importanţă foarte mare pe acest aspect. Dacă prin film de multe ori suntem atraşi de o imagine perfectă într-o lumină ideală, tot asa fiecare dintre noi vrem să avem parte de o lumină ambientală cât mai plăcută în casele noastre. Lumina este un aspect foarte important in fiecare casa, iar aceasta, folosita ingenios, poate accentua culorile, poate amplifica efectul designului asupra incaperii si creeaza atmosfera. In continuare am sa subliniez ceea ce inseamna lumina ambientala perfecta pentru casa ta.

Lumina din interiorul unei incaperi poate fi de trei categorii: ambientalautilitara sau de accent. Pentru ca incaperea sa aiba o lumina eficienta, trebuie sa realizezi o combinatie intre cele trei. Daca preferi culorile vii, calde, daca stilul casei tale este clasic sau rustic, este recomandat sa folosesti lumini calde, acestea accentuand efectul intregului decor. Pentru casele moderne sau contemporane este recomandata lumina rece sau alba, intrucat aceasta scoate in evidenta elementele moderne de decor precum sticla sau metalul.

Pe langa lumina ambientala din casa ta este important sa integram corpurile de iluminat decorative potrivite, de unde avem o diversitate de optiuni: candelabre si lustre, plafoniere, aplice, pendule, veioze si lampi de birou, lampadare, spoturi, felinare, stalpi de iluminat sau becuri LED.

Oferta deosebit de diversificata de corpuri de iluminat iti da, astazi, libertate totala in alegerea si schimbarea atmosferei din orice incapere prin iluminarea in functie de activitati si starea de spirit. Tot ce trebuie sa faci pentru a gasi confortul de care ai nevoie este sa nu te limitezi la folosirea exclusiva a corpurilor destinate iluminatului general (plafoniere, lustre, candelabre). Pe langa faptul ca acestea nu vor oferi lumina suficienta in unele zone ale camerei, nici atmosfera nu va putea fi personalizata in functie de necesitatile momentului.

Am descoperit corpuri de iluminat decorative pe eOrion unde poti opta pentru solutiile cele mai bune de iluminat decorativ interior sau exterior! In fiecare categorie de corpuri de iluminat din aceasta sectiune vei gasi sute de modele de corpuri de iluminat, care sunt grupate de asemenea in colectii clasice si moderne pentru confortul tau. Toate produsele sunt originale, insotite de certificat de calitate si garantie 24 luni.

Un exemplu bun pentru surse alternative de lumina decat cele clasice ar fi lampadarele, care sunt o solutie simpla si practica de iluminat pentru orice spatiu interior, chiar daca suprafata camerei nu este mare. Aceste corpuri de iluminat sunt usor de mutat, astfel vei reusi sa reconfigurezi spatiul de locuit simplu si rapid. Un lampadar cu surse de iluminat reglabile iti va permite sa orientezi lumina catre orice spatiu, iti va asigura si lumina generala si lumina directionabila necesare activitatilor tale.

Lampadar London PT1 Auriu

Pe langa lampadare se pot folosi si alte surse secundare de lumina, in functie de specificul si dimensiunile fiecarei incaperi a casei tale. In acest fel, decorul camerei va fi pus mai bine in valoare, iar ambianta va fi una cu mult mai placuta, sporind confortul resimtit. De aceea poti sa alegi din corpurile de iluminat cu design clasic, modern, vintage, fusion, organic, industrial sau minimalist pentru living, bucatarie sau baie.

Aplicele pot sa fie o sursa de lumina secundara excelenta, acestea pot fi folosite pentru a pune in valoare tablourile sau posterele tale favorite, fie ca vorbim de amplasarea lo in camere sau pe holuri, unde consideri ca se potriveste pentru a aduce o pata de lumina in plus.

Aplica Kera WA2-1162/1 Alt-Silber

Putem adauga un plus de luminozitate intr-o incapere, amplasand strategic o oglinda in fata sursei de lumina. Daca incaperea dispune de o singura fereastra sau aceasta este prea mica, pentru a creea efectul de lumina intensa este suficient sa decorezi peretele paralel ferestrei cu o oglinda cat mai mare. Oglinda poate fi folosita atat pentru incaperile cu design modern, cat si pentru cele cu design vintage,  clasic sau rustic.

Pentru a te folosi de acest procedeu se pot monta palfoniere, acestea vor da efectul scontat: un apartament luminos sau o casa luminoasa care sunt confortabile, atragatoare si sigure.

Plafoniera Avenue DL7-571/1 Chrom

Program eOrion.ro :

  • Luni – Vineri: 7-18
  • Sambătă: 8-13

Contact

INFORMATII COMPANIE

Orion & GDS Electric SRL

RO6658880 J24/2265/94

430013 Baia Mare, Bd. Bucuresti 108

tel: 0262 218357, 0262 277896, 0744 626201

fax: 0262 218357, 0262 277896

 

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: