“Adrift” – Supravietuind pe mare

E final de iulie si intram in ultima luna a verii 2018. Nu a fost cea mai reusita vreme, ploi si furtuni cand ne-a fost lumea mai draga, multe iesiri de weekend la mare puteau fi si mai reusite. Dar eu zic sa nu ne dam batuti si mai ales sa nu stam in casa. O iesire la film e fix ceea ce aveti nevoie pentru a va deconecta dupa o saptamana lunga de munca.

Iar „Adrift”, filmul care are premiera chiar astazi, vineri 27 iulie, prezinta o poveste pe care nu ar trebui sa o ratati. De multe ori viata bate filmul, iar chiar acesta este cazul cu „Supravietuind pe mare”, pentru ca prezinta o poveste adevarata care s-a petrecut acum trei decenii si jumatate.

In 1983, Tami, o tanara de doar 24 de ani, aflata in cautarea aventurii si cu o pofta teribila de viata, il cunoaste pe Richard, un barbat de 33 de ani, intre care in doar cateva luni de zile se va infiripa o frumoasa poveste de dragoste.

Amandoi sunt pasionati de mare, de calatorie, sunt tineri si se iubesc. Asa ca atunci cand se iveste ocazia sa calatoreasca impreuna peste ocean – totul li se pare o aventura frumoasa si nebuna. Doar ca vremea are alte planuri pentru ei, iar cei doi sunt prinsi de un uragan puternic care ii va lasa in mijlocul oceanului, fara posibilitatea de a contacta pe nimeni, doar cu resurse limitate.

Richard este grav ranit, iar Tami va trebui sa gaseasca putere pentru amandoi – putere de a munci si de a repara vasul, putere de a rationaliza hrana, putere de a mentine moralul crescut. In timp ce zilele trec una dupa alta iar cei doi incearca cu disperare sa ajunga in Hawaii, la 1.500 de mile de locul in care sunt, dragostea si forta lor de a rezista sunt puse la incercare.

E o poveste fascinanta, dar si tragica. De multa vreme nu am mai vazut cinematograful Cinema City AFI Cotroceni atat de plin la o avanpremiera, semn ca si altii au considerat ca povestea celor doi nu trebuie uitata.

Trailer:

„Adrift” (2018) se bazează pe adevărata poveste a doi marinari pasionați care au pornit într-o călătorie peste ocean în 1983. Tami Oldham și Richard Sharp nu au anticipat că vor naviga direct către unul dintre cele mai catastrofale uragane din istoria înregistrată. În urma furtunii, Tami se trezește din starea de inconștiență găsindu-l pe Richard grav rănit și barca lor în ruine, fără mijloace de comunicare. În lipsa oricărei speranțe de salvare din exterior, Tami trebuie să găsească forța și hotărârea de a se salva pe ea însăși și pe singurul bărbat pe care l-a iubit vreodată. În acest sens, pornește într-o cursă contra cronometru, călătorind 1.500 de mile înapoi în Hawaii, în timp ce se confruntă cu dificultăți importante. „Adrift” este o poveste de neuitat despre reziliența spiritului uman și puterea transcendentă a iubirii.

Trailer film:  https://www.youtube.com/watch?v=JdnHvIToL9g

Filmul, productie Lakeshore Entertainment si distribuit la noi de Vertical Entertainment poate fi vazut in cinematografe incepand cu data de vineri, 27 iulie.

Drama, Actiune, Aventura

Cu: Shailene Woodley, Sam Claflin

Durata: 99 minute

Acest articol a fost scris de Oana, pe care o puteți găsi pe CityFemme.com.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: