Accesorii de protectie pentru telefon

Primul lucru cand iti cumperi un telefon nou te gandesti cum poti sa iti protejezi cat mai bine noua achizitie. Pentru ca telefoanele smart cu touch-screen sunt de multe ori sensibile, astfel letrebuie o ultra-protectie.

Prima opţiune care îmi vine în minte cu privire la protecţia unui telefon recent cumpărat este o asigurare a acestuia. Pentru un an-doi poţi să îţi cumperi o asigurare care îţi acoperă cheltuielile în orice problemă cu telefonul. Aici merge foarte bine o “vorbă din popor”: “Sansele de a scapa un smartphone pe asfalt sunt direct proportionale cu pretul acestuia.” – Murphy

Înainte de a vă prezenta accesorii de protecţie pentru telefon vă las o recomandare de unde să cumpăraţi: exit.ro fiind soluţia ideală.

Cea mai des întâlnită variantă folosită în ceea ce priveste accesoriile de protecţie este folia de protecţie, bună în vreo cinci cazuri:

  1. In cazul in care ti-ai scapat telefonul pe jos, o folie de protectie din fibra de sticla reuseste sa preia din soc astfel ecranul nu se va mai fisura. 

2. Prin folia de protectie pot fi evitate diversele zgarieturi din diferite situatii: daca il tii in buzunar/geanta cu alte obiecte, il lasi pe diferite suprafete s.a.m.d.

3. O folie de acest gen protejeaza ecranul telefonului de pete si reziduri. Nu toate telefoanele vin din fabrica cu un strat oleofobic, ceea ce inseamna ca dupa prima utilizare fara folie de protectie, ecranul va fi acoperit de amprente.

4. Mai multe de atat poate oferi protectie anti-reflex. O problema des intalnita este reflexia ecranului, de aceea sunt momente in care, datorita luminii puternice, nici nu iti dai seama daca telefonul este deschis sau nu. Foliile de protectie anti-reflex reduc acest efect si faciliteaza utilizarea smartphone-ului si in lumina soarelui.

5. De obicei ajungem in locuri aglomerate şi de multe ori nu vrei ca cel de lângă tine să nu arunce un ochi peste ceea ce faci. De aceea există folia anti-spionaj care impiedica pe cel de langa tine sa vizualizeze ecranul telefonului tau.

Desigur să nu uităm de partea software unde un antivirus te păzeste de “rele”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.