Accesorii de protectie pentru telefoane Samsung

Primul lucru cand iti cumperi un telefon nou te gandesti cum poti sa iti protejezi cat mai bine noua achizitie. Pentru ca telefoanele smart cu touch-screen sunt de multe ori sensibile, astfel este nevie de o ultra-protectie. Mai ales daca dupa 1-2 ani de folosire cu siguranta te gandesti sa iti reinoiesti telefonul, daca este zgariat sau crapat nu va avea o valoare prea mare daca vrei sa il revinzi. Deci ai un dublu interes in aces sens: in primul rand il protejezi in cazul in care il scapi sa nu se deterioreze incat nu il mai poti folosi fara o reparatie serioasa si in al doilea rand iti recuperezi din investitie prin revanzarea unui telefon perfect din punct de vedere estetic.

Prima opţiune care îmi vine în minte cu privire la protecţia unui telefon recent cumpărat este o asigurare a acestuia. Pentru un an-doi poţi să îţi cumperi o asigurare care îţi acoperă cheltuielile în orice problemă cu telefonul. Aici merge foarte bine o “vorbă din popor”: “Sansele de a scapa un smartphone pe asfalt sunt direct proportionale cu pretul acestuia.” – Murphy

Display-ul telefonului este unul dintre cele mai vulnerabile puncte ale acestuia, fapt pentru care o folie de protectie special conceputa pentru modelul tau de telefon reprezinta o achizitie absolut necesara.

Înainte de a vă prezenta importanta foliilor de protecţie pentru telefon vă las o recomandare ca sa va faceti o idee: Folie Sticla MyScreen L!Ite Pentru Samsung Galaxy A31, Full Glue, 9H, 0.33 Mm, Negru

Folie Samsung de la PhoneGuard

Cea mai des întâlnită variantă folosită în ceea ce priveste accesoriile de protecţie sunt foliile de telefoane, bune în vreo cinci cazuri:

  1. In cazul in care ti-ai scapat telefonul pe jos, o folie de protectie din fibra de sticla reuseste sa preia din soc astfel ecranul nu se va mai fisura. Foliile de protectie te pot ajuta sa eviti cu succes situatii care pot duce la zgarieturi, crapaturi sau alte aspecte similare.

2. Prin folia de protectie pot fi evitate diversele zgarieturi din diferite situatii: daca il tii in buzunar/geanta cu alte obiecte, il lasi pe diferite suprafete s.a.m.d. Cu alte cuvinte, nu purta telefonul fara carcasa sau folie de protectie in buzunar impreuna cu cheile, sau in poseta si rucsac, impreuna cu alte obiecte.

O varianta ar fi TPU care este un plastic imbunatatit chimic ce are urmatoarele propietati: rezistenta la zgarieturi, are o elasticitate ridicata, rezistenta la ulei sau grasimi si o duritate ridicata. Fiind un material elastic face ca micile zgarieturi sa se absoarba de la sine. Adica materialul deformat usor la impact, incet (in cca 12 ore) revine la normal.

3. O folie de acest gen protejeaza ecranul telefonului de pete si reziduri. Nu toate telefoanele vin din fabrica cu un strat oleofobic, ceea ce inseamna ca dupa prima utilizare fara folie de protectie, ecranul va fi acoperit de amprente. Faptul ca folia de protectie este subtire si aproape invizibila este unul dintre avantajele acesteia. In plus, suprafata este mata astfel incat nu iti faci griji din cauza urmelor de pete sau amprente.

4. Mai multe de atat poate oferi protectie anti-reflex. O problema des intalnita este reflexia ecranului, de aceea sunt momente in care, datorita luminii puternice, nici nu iti dai seama daca telefonul este deschis sau nu. Foliile de protectie anti-reflex reduc acest efect si faciliteaza utilizarea smartphone-ului si in lumina soarelui.

5. De obicei ajungem in locuri aglomerate şi de multe ori nu vrei ca cel de lângă tine să nu arunce un ochi peste ceea ce faci. De aceea există folia anti-spionaj care impiedica pe cel de langa tine sa vizualizeze ecranul telefonului tau.

Desigur să nu uităm de partea software unde un antivirus te păzeste de “rele”.

O alternativa la foliile de protectie este sticla securizata si folia din sticla temperata care iti protejeaza ecranul telefonului impotriva daunelor grave.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: