The Craft Legacy- soft horror cu vrajitoare

Dupa ce am vizionat What we do in the Shadows, o serie britanica amuzanta cu vrajitori, am dat peste filmul The Craft Legacy care a fst lansat anul acesta. Initial l-am evitat o perioada pentru ca era etichetat ca horror/mister si eu nu ma prea dau in vant dupa genul accesta. In cele din urma s-a dovedit a fii amuzant cu un strop de horror si mai mult mister.

Mai exact este un teenage movie care este creat special pentru fanii acestui gen care combina elemente mai intunecate cum ar fi vrajitoria sau magia. Nu este o ilustrare usoara a acestei practici tabuu ci vine cu tot felul de detalii asupra acestei practici.

 

O a doua parte mult așteptată a mult-iubitei groază pentru adolescenți din 1996 oferă câteva idei interesante, dar, cu o durată de rulare rapidă, se simte supraîncărcat. Prima parte a filmului pe nume The Craft a fost adesea trecut cu vederea ca film care amintea, de asemenea, studiourilor de puterea și profitabilitatea, de a pune filme înfricoșătoare în cel mai înfricoșător loc de pe pământ: liceul.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: