Techir – ulei de masaj relaxant

De multa vreme n-am mai facut un masaj, tin diploma de tehnician maseur in dosar pentru orice eventualitate, dar ocazia s-a ivit la primirea unui ulei de masaj relaxant de la Techir din buzzbox-ul de iarna. In mod normal folosesc ulei de masline extra-virgin dar mixul de ulei cu scortisoara si portocale dulci m-a convins prin mireasma placuta sa-l folosesc cu prioritate.

Acest mix de uleiuri vegetale oferă o hidratare intensă pielii și relaxare întregului corp, datorită uleiurilor esențiale. Ideal pentru un masaj relaxat, anticelulitic de tonifiere și hrănire a pielii cu o putere rapidă de absorbție, nelăsând o senzație lipicioasă sau pete pe haine.
Pentru o întreținere perfectă a elasticitătii epidermei, se aplică și după duș, pe pielea umedă, după folosirea săpunurilor naturale Techir.


INGREDIENTE (INCI)

PARAFFINUM LIQUIDUM, VITIS VINIFERA SEED OIL (ulei din semințe de struguri), PERSEA GRATISSIMA OIL (ulei de avocado), RICINUS COMMUNIS SEED OIL (ulei de ricin), TOCOPHERYLACETATE (vitamina E), CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL (ulei esențial de portocale dulci), CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL (ulei esențial de scortișoară), CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL (coajă de portocală), CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK (coajă de scortișoară)

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: