Tagretti. Un deliciu in stil midcentury

Cine ma cunoaste stie ca eu apreciez dulciurile si ca sunt fascinata de stilul midcentury (si farmhouse dar sa ramanem la subiect).

De aceea cand am vazut pozele superbe de la deschiderea Tagretti, i-am si propus sotului o intalnire. El a acceptat entuziast si cateva zile mai tarziu ne-am pornit noi doi, un bebelus, o cumnata disperata gravida in 9 luni (disperare de genul… dupa ce vine bebe nu voi mai putea iesi la cofetarie gourmet) si cumnata studenta cu chef de alintat bebelusi.

Unii fac deturnare de fonduri, noi facem deturnare de intalnire romantica.

Odata ajunsi acolo cu intreaga satra, ne-am ales fiecare prajitura care ne facea cu ochiul din vitrina si bineinteles, sotul si-a luat limonada. Eu am spus ca nu doresc, dupa care am baut din a lui.

As fi facut poze cu decorul dar nu am vrut sa ii deranjez pe ceilalti clienti, deci ca sa ma credeti cu stilul midcentury, puteti vedea pozele astea superbe.

Scaune de bar suple cu picioare vopsite orizontal, elemente aurii, candelabre/ plafoniere metalice si in rest, un minimalism superb…

Cred ca persoana care s-a ocupat de design, a facut-o cu multa pasiune.

Cat despre prajitura, eu am ales prajitura cu fistic care a fost delicioasa… si demna de pinterest.

Micutul meu a fost fascinat de noutatea locului, s-a uitat cu ochisorii plini de curiozitate la prajiturile colorate si si-a incercat norocul cu chelnerita (i-a facut cu ochiul gagicarul, cred ca voia sa ne plateasca prajitura cu pupici).

Servire 10/10

Limonada 8/10

Prajitura 9/10

Atmosfera 10/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *