Ralta.ro este locul unde iti alegi rochia de seara

Rochiile de seară sau festive, se găsesc în multe forme, culori și materiale. Alegerea unei rochii de seară deosebite poate însemna o adevărată provocare, datorită gamei variate disponibile. Trebuie găsești rochia care ți se potrivește perfect ție, corpului tău şi stilului tău de viată, dar totodata si evenimentului la care participi.

Există atât de multă varietate în rochiile de seară, încât cumpărăturile te pot face total confuză. Cu toate acestea, atunci când vei găsi rochia potrivită, te vei simți ca o diva în ea. Nu numai că va fi confortabil, dar vă va scoate la evidență și cele mai bune caracteristici.

Deci, cum te apuci să cauți o rochie de seară și să identifici dacă este alegerea potrivită pentru tine?

  1. Evaluarea formei corpului

Acesta este factorul principal în găsirea unei rochii care să arate grozav. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să alegeți întotdeauna o rochie de seară care să vă îmbunătățească cele mai bune caracteristici, ascunzând sau camuflând aspectele mai puțin dorite ale cadrului corpului.

  • În formă de măr: unde umerii și trunchiul superior sunt mai largi decât șoldurile și picioarele.
  • În formă de pară: in cazul în care jumătatea inferioară a corpului, de la talie și șolduri este mai pronunțată decât bustul
  • Clepsidra: bustul și șoldurile sunt similare în proporție și separate printr-o talie distinctă subțire
  • Rectangular: în cazul în care există câteva sau nicio curba vizibila a corpului, iar cadrul este în general subțire

Rochie petrecuta cu maneci din dantela Nude – Ralta

2. Respectați un buget

Înainte de a merge la cumpărături, este esențial să calculați mai întâi suma maximă pe care vă puteți permite să o cheltuiți pentru o rochie de seară. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți alegerile și să găsiți o rochie care să fie bună si din punct de vedere financiar. Prețul este adesea determinat de cantitatea de detalii din rochie, țesătura, ornamente și colecția de designer de care aparține.

Rochie midi, cu dantela, in nuanta de verde

Rochie midi, cu dantela, in nuanta de verde, cu decolteu in V si maneci scurte, cambrata pe top si lejera din talie.

3.  Alege culorile cu înțelepciune

Oricât de frumoasă ar fi o rochie într-o imagine sau când este expusă, nu este necesar ca aceasta să fie cea mai bună alegere de culoare pentru dvs. Atunci când alegeți rochii de seară formale, este întotdeauna o idee bună să vă uitați doar la culorile care se potrivesc tenului dvs. Culorile joacă un rol semnificativ în îmbunătățirea aspectului general, deasemenea au puterea unui efect invers. De ce ar trebui să doriți să purtați o rochie care să vă facă să păreați palidă sau bolnavă, atunci când ați putea purta una care vă scoate in evidenta ochii și pielea sa strălucească?

ROCHII CARE ITI ADUC FERICIRE

Daca ai cautat pana acum un magazin din care sa poti alege rochii superbe, unice si la preturi reale, l-ai gasit. Bun Venit in Club!

RALTA SHOP ONLINE

SIBIU, STR. Hategului, bl. 6, ap. 7, jud. SIBIU

office @ ralta.ro

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: