Piese motor Land Rover

Land Rover este un brand britanic de vehicule cu tracțiune integrală, cu capacitate off-road, deținut de producătorul multinațional de mașini Jaguar Land Rover, din 2008 o filială a Tata Motors din India. În prezent, JLR construiește Land Rovers în Brazilia, China, India, Slovacia și Regatul Unit. Când Ford a vândut Land Rover și Jaguar către Tata Motors în 2008, noua companie, Jaguar Land Rover, s-a bazat pe Ford pentru toate motoarele sale. Multe dintre aceste conexiuni vechi sunt acum rupte de când JLR și-a deschis noua fabrică de motoare la sfârșitul anului 2015 și a început să producă propriile sale motoare diesel Inline.

Vehiculele off-road dedicate au făcut întotdeauna parte din piața auto. Chiar acum, însă, suntem într-o oarecare măsură ca o renaștere pentru vehiculele off-road. Land Rover este in acelasi trend pentru ca aduce Defender înapoi pe drumuri și trasee și putem fi mai mult decât impresionați de ea. De fapt, există un argument solid pentru a fi cel mai bun vehicul off-road pe care îl puteți cumpăra chiar acum. Acestea sunt motivațiile acestui argument:

Dimensiunile sunt ingredientele cheie pentru un vehicul off-road, iar inginerii Land Rover au făcut referință la Defender original când vine vorba de unghiuri. Toate unghiurile de apropiere și de plecare se potrivesc ori se îmbunătățesc cu originalul. Unghiul de abordare este de 38 de grade, are o rupere de 31 de grade și un unghi de plecare de 40 de grade în configurația SWB 90. Jeep Wrangler are un unghi de abordare mai bun cu patru grade. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a rămâne în poziție verticală și de a trece de un obstacol, Defender are un unghi de ieșire și de plecare substanțial mai bun decât partea superioară a liniei Wrangler Unlimited Rubicon.

Daca esti detinator al acestei marci de masina, gasesti piese de motor pentru Land Rover la LandAtelier:

Alternator 65 Amp motor V8 Defender Discovery 1 Range Rover Classic

Alternatorul încarcă bateria și menține accesoriile electrice ale mașinii în funcțiune în timp ce funcționează. Când alternatorul își pierde capacitatea sau eșuează, sistemele electrice vor rămâne aprinse numai până la epuizarea încărcării de rezervă a bateriei.

Pompa ulei motor diesel TD5 LR Defender Discovery 2 

Pompa de ulei dintr-un motor cu ardere internă circulă uleiul de motor sub presiune către rulmenții rotativi, pistoanele glisante și arborele cu came al motorului. Acest lucru lubrifiază rulmenții, permite utilizarea lagărelor de fluid de capacitate mai mare și, de asemenea, ajută la răcirea motorului.

Bujie ERR3799 Land Rover Discovery 

O bujie este un dispozitiv pentru livrarea curentului electric dintr-un sistem de aprindere în camera de ardere a unui motor cu aprindere prin scânteie pentru a aprinde combustibilul comprimat / amestec de aer printr-o scânteie electrică, în timp ce conține presiunea de ardere în interiorul motorului.

Un motor este proiectat pentru a transforma o formă de energie în energie mecanică. Motoarele termice, ca și motorul cu ardere internă, ard un combustibil pentru a crea căldură, care este apoi utilizată pentru a lucra. Motoarele electrice transformă energia electrică în mișcare mecanică, motoarele pneumatice folosesc aer comprimat, iar motoarele cu ceas în jucăriile de lichidare folosesc energie elastică. În sistemele biologice, motoarele moleculare, precum miozinele din mușchi, folosesc energia chimică pentru a crea forțe și în cele din urmă mișcare.

Land Atelier Srl a fost infiintata in primavara anului 2004, avand ca obiect de activitate comertul de piese si accesorii pentru marcile Land Rover si Range Rover. Mai mult decat un simplu magazin de piese auto, Land Atelier Srl s-a impus pe aceasta piata prin angajamentul fata de clientii pasionati de Land Rover si Range Rover de a pune la dispozitia acestora cele mai potrivite variante de piese si accesorii, in functie de bugetul alocat si de nevoile masinii, insa fara a face rabat de la calitatea produselor.

Contact:

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: