Noul cod al bunelor maniere

M-am trezit cu o carte în brațe așa de început de an, numai bine să îmi “dreg” comportamentul așa cum trebuie. Noul cod al bunelor maniere este un titlu care cred că s-a ales în contextul actual al schimbărilor continue. O lume modernă în care chiar și bunele maniere trebuie să se “schimbe” ori mai bine zis să evolueze pentru a reglementa un comportament ca la carte.

Desigur titlul este unul care presupune că ai la îndemână vechile maniere și doar trebuie să le dai un upgrade. În timp ce citeam instrucțiunile asupra diferitelor situații în societate, mi-am dat seama că este același vechi cod dar cu mici completări. Mai exact asupra unor chestiuni care și-au ieșit din uz ori nu se mai cade să le folosesti în anumite situații.

Dacă esti interesat să găsesti diferite detalii care fac diferența pentru o etichetă de bun gust este o carte captivantă și foarte rapid de parcurs. Desigur anumite descrieri sunt stiute de toată lumea, ceva de bun simț, și de multe ori explicațiile date devin logice în context. Nu e rău ca din când în când să ne mai revizuim cunostințele cu privire la bunele maniere.

Cartea o gășiți la Editura All

One thought on “Noul cod al bunelor maniere

  • January 9, 2018 at 16:57
    Permalink

    Ce tare! Chiar cred c-o voi cumpara cat de curand, intotdeauna mi-a placut sa stiu cum ar trebui sa ma port in anumite situatii si ce este si nu politicos.

    Reply

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: