Naturli perfect pentru un smoothie sanatos

Naturli’ te provoacă să faci parte din schimbare și să contribui la dezvoltarea unei lumi mai curate și armonioase!

Orice lapte pe bază de plante, fie el din fasole, nuci sau semințe, are un impact mai ușor decât produsele lactate atunci când vine vorba de emisiile de gaze cu efect de seră, precum și de utilizarea apei și a terenului. Un studiu din 2018 estimează că produsele lactate sunt de aproximativ trei ori mai mari cu emisii de gaze cu efect de seră decât laptele pe bază de plante.

Un prim pas prin care și tu poți fi schimbarea este să acorzi mai multă atenție alimentelor pe care le alegi de pe raft. În acest sens, din dragoste pentru mediu, au luat naștere produsele Naturli’, 100% pe bază de plante, fără ingrediente de origine animală, care oferă un gust deosebit, acum cu și mai multă admirație față de planetă.

Ce ai spune dacă ai începe chiar de azi să fii mai blând/ă cu mediul înconjurător, testând în premieră băutura vegetală Naturli’ cu ovăz și 0 zahăr? Pentru prima dată în România, băutura vegetală îți va aduce un gust diferit, ușor și catifelat, având în compoziția sa doar ingrediente de înaltă calitate.

Daca ati devenit curiosi va las si o poza cu un smoothie delicios, dupa care revin cu reteta proprie pentru o bautura racoroasa si sanatoasa.

smart

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: