Kit de protectie anti Covid

In vremuri disperate trebuie sa iei masuri disperate. Aflati in plina pandemie trebuie sa fim foarte atenti cu privire la igiena si a ne feri cat mai bine de acest virus. Pentru a trece cu bine de aceasta perioada m-am gandit la un kit de protectie anti Covid menit sa nu te lase la greu in nici-o situatie. Mai jos vor fi prezentate 4 produse care te vor ajuta sa iesi bine din orice situatie ce implica o lupta eficienta si sigura impotriva virsuilor fie ca esti acasa ori in afara domiciliului la cumparaturi sau serviciu.

1. Solutie dezinfectanta Hygienium 1000ml, cu pulverizator

Acest produs este Avizat de Ministerul Sanatatii. (Comisia Nationala Produse Biocide). Solutia este indicata pentru dezinfectia igienica a mainilor. Nu necesita folosirea apei si a sapunului, facandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor atunci cand spalarea acestora nu este posibila. Formula cu uscarea rapida nu lasa senzatie lipicioasa pe maini, facandu-va mainile catifelate datorita glicerinei si extractului de aloe vera.

2. Masca de protectie, unica folosinta, 3 straturi

Utilizare: asigura igiena si protectie la riscurile minore. Protejeaza impotriva transmiterii microbiene si previne inhalarea particulelor de praf. Masca de unica folosinta cu 3 pliuri cu elastic, nesterila.
Material: 25 g polipropilena netesut + 25 g material topit netesut + 25 g PP netesut (materialele sunt non toxice). Nu contine latex. Permite circulatia aerului si asigura o respiratie normala.
Dimensiune: 9.5 x 17.5 cm.

3. Manusi latex AJSIA Feel, unica folosinta, usor pudrate

Manusi usor pudrate.
Destinate utilizarii de catre sectorul medical si industrial, dar si de catre SPA-urile sau saloanele de infrumusetare. Prezinta urme de pulbere lubrifianta. Material: latex.

4. Dettol dezinfectant universal cu pulverizator pentru suprafete

Dezinfectant Dettol Trigger Green Apple este un detergent dezinfectant pentru suprafete cu parfum de mere verzi. Distruge 99,9% dintre agentii patogeni precum virusurile racelii si gripei, bacteriile Salmonella si E-Coli si omoara bacteriile rezistente la antibiotice. Fara inalbitor, nu pateaza.

CONTACT

Pe langa produsele recomandate este bine sa stim exact si ce comportament trebuie sa avem pentru a evita contactarea virusului. Mai jos voi lasa un mini-ghid care sa completeze perfect kit-ul de protectie de mai sus.

  1. Spălati-va frecvent pe mâini. Curatati-va regulat si bine mainile cu o solutie de maini pe baza de alcool sau spalati-le cu apa si sapun.
  • după ce tusiti sau strănutați
  • când intrați la birou sau în casă după ce ați fost în mijloacele de transport în comun
  • după ce ați venit acasă de la cumpărături
  • dacă participați la îngrijirea bolnavilor
  • înainte, în timpul și după ce pregătiți mâncarea
  • înainte de a mânca
  • după utilizarea toaletei
  • când mâinile sunt vizibil murdare
  • după contactul cu animale

2. Mențineți locurile de muncă sigure pentru Dvs

Curățați zilnic sau ori de câte ori este necesar locul unde lucrați. Folosiți soluții dezinfectante în acest sens.Curățați birourile, clanțele de la uși, întrerupătoarele, balustrada de la locul de muncă. Nu uitați că mâinile intră în contact cu toate acestea de mai multe ori pe zi.

3.Menținerea distanțării sociale

Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între Dvs și oricine tușește sau strănută.

4. Evitați să vă atingeți ochii, nasul și gura

Mâinile ating multe suprafețe și pot intra în contact cu viruși.
Odată contaminate, mâinile pot transfera virusul la ochi, nas sau gură. De acolo, virusul vă poate intra în corp și vă poate îmbolnăvi.

5. Mentinerea unei igiene respiratorii

Asigurați-v ca dumneavoastra si oamenii din jurul dumneavoastra urmariti o igiena respiratorie bună. Aceasta înseamnă să vă acoperiți gura și nasul cu cotul sau folosiți un șervețel pliat atunci când tușiți sau strănutați. Apoi aruncați imediat șervețelul folosit. Picăturile răspândesc virusul. Urmărind o igienă respiratorie bună, protejați oamenii din jurul Dvs de viruși, cum ar fi răceala, gripa și COVID-19.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: