Incaltaminte potrivita pentru hiking barbati

Drumețiile sunt o plimbare lungă și viguroasă, de obicei pe trasee sau poteci. „Hiking” (drumetie) este termenul preferat în Canada și Statele Unite; termenul „mers” (walking) este folosit în aceste regiuni pentru plimbări mai scurte, în special urbane. În Regatul Unit și Republica Irlanda, cuvântul „mers” descrie toate formele de mers pe jos, indiferent dacă este vorba de o plimbare în parc sau de rucsac în Alpi. În Noua Zeelandă, o plimbare sau o drumeție lungă și viguroasă se numește tramping.

Pentru a urca pe munte ai nevoie de incaltamintea potrivita, ghetele de drumeție sunt încălțăminte special concepute pentru protejarea picioarelor și gleznelor în timpul activităților de mers pe jos în aer liber, cum ar fi drumețiile. Acestea sunt unul dintre cele mai importante articole de echipament pentru drumeții, deoarece calitatea și durabilitatea lor pot determina abilitatea unui excursionist de a parcurge distanțe lungi fără răni.

  • Încălțăminte de drumeție-Confortabil și durabil- pentru excursioniștii care doresc protecție și o valoare bună
  • Trail Runners-Ușoare și foarte confortabile- pentru excursioniștii care doresc cel mai mult confort și cele mai bune performanțe
  • Incaltaminte ipermeabila- mai multă protecție-folosiți pentru drumeții pe timp de iarnă sau pe timp rece
  • Cizme de drumeție-grele, dar foarte durabile- drumeții care doresc o viață foarte lungă și protecție maximă

Incaltamintea de hiking pentru barbati poate veni in diverse modele special create pentru a putea urca cat mai usor pe munte in diferite situatii. Bocancii de munte oferă mai mult sprijin și protecție decât ghetele de munte. Pentru majoritatea traseelor, bocancii de munte sunt o alegere mai înțeleaptă decât ghetele. Bocanci de munte sunt destinați terenurilor accidentate, drumețiilor lungi și situațiilor în care drumețul cară în spinare un rucsac greu.

Mai jos va prezint cateva optiuni si fiecare se preteaza pentru un anume tip de activitate care doresti sa o intreprinzi pe munte:

Prima Low 

Încălțămintea Prima este potrivită pentru excursii mai ușoare precum si vanatoare. Partea superioară este confecționată din piele autentică, căptușită cu o membrană impermeabilă Alpitex care este respirabilă în același timp. Datorită calității talpii Vibram, pantoful este sigur pe toate tipurile de suprafete. Talpa are avantaje: torsiune bună și stabilitate la flexie, talpa medie PU ușurează presiunea, astfel încât mersul este moale și confortabil.

Tundra

Bocancul de drumeție Tundra este potrivit pentru zonele muntoase. Partea superioară este confecționată integral din piele de calitate căptușită cu membrana impermeabilă Alpitex. Astfel, cu o întreținere corespunzătoare, bocancul poate fi folosit în toate anotimpurile. Bocancul are un suport bun în zona gleznei, este foarte confortabil și util pentru un grup mai larg de utilizatori, deci este foarte popular în rândul clienților noștri.

Prima mid

Captuseala: membrana impermeabila si respirabila Alpitex. Material exterior: piele .Talpa: Vibram .Buna aderenta si sprijin pentru mersul pe cele mai dificile terenuri de munte pretabil si pentru partidele de vanatoare.

Una dintre caracteristicile principale ale incaltamintelor de acest tip este aderența pe diferite tipuri de suprafețe și în special pe cele stâncoase. Aderența este esențială și la coborâre, când te poți accidenta sau chiar îți poți pune viața în pericol dacă aluneci. La fel de important este confortul, iar cu ajutorul unor bocanci confortabili eviți bătăturile, rănile și accidentările la glezne și genunchi. Confortul sau disconfortul resimțit datorită și din cauza bocancilor de munte se reflectă, astfel, în bucuria sau în chinul prin care treci în timpul unei drumeții montane. Cred ca mergi pe munte sa te bucuri nu sa faci bataturi sau sa te accidentezi.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: