Forţa vindecătoare a plantelor

Dacă tot mai multă lume se îndreaptă spre produsele naturale crescute în culturi bio, din această cauză cred că sunt mult mai informaţi în ceea ce priveste consumul lor zilnic. De aici rezultând faptul că se preocupă de sănătatea lor, un lucru îmbucurător pentru viitorul societăţii noastre.

În acelaşi trend se înmulţesc şi cei care se ocupă cu această ramură a furnizării de produse naturale, iar cei cu vechime în acest domeniu devin un punct de reper pentru industrie. Aici se încadrează compania Dacia Plant, un producător de suplimente naturale care inspiră încredere de 15 ani de când se află pe piaţă. Producţia se desfăsoară într-o fabrică de lângă Brasov, ce respectă toate normele impuse fabricilor de medicamente. Plantele folosite in produsele Dacia Plant sunt cultivate in culturile bio ale companiei sau sunt achizitionate din reteaua de producatori parteneri, tocmai pentru a ne asigura ca intrunesc cele mai exigente standarde de calitate. Crescute, culese, uscate si pastrate dupa reguli exigente, plantele isi pastreaza intregul complex de substante bioactive.

Dacia Plant împlinește 15 ani de activitate, iar cu această ocazie va avea loc un concert în Piața Sfatului din Brașov,  în data de 2 iulie, ora 19:00. Printre artiștii care vor urca pe scenă se află și trupa Phoenix.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.