Filme pe DVD de ziua indragostitilor

Cei de la Provideo pregatesc ziua indragostitilor cu o serie de filme romantice pe DVD:

Alfie 

Alfie este un film de comedie-dramă romantică din 2004 inspirat din filmul britanic cu același nume din 1966 și continuarea sa din 1975, cu Jude Law în rolul principal, interpretat inițial de Michael Caine în filmul din 1966 și Alan Price în continuarea din 1975. Filmul a fost co-scris, regizat și produs de Charles Shyer.

Alfie (Jude Law), bărbatul de doamnă născut în Marea Britanie, își exploatează slujba de șofer de limuzină din New York pentru a se întâlni și a se culca cu femei atrăgătoare – ceea ce o înfurie pe pseudo-iubita sa Julie (Marisa Tomei), o mamă singură. Stilul său de viață libertin este întrerupt, totuși, când modurile sale nebunești de fete ajung să-i rănească pe cel mai bun prieten al său, Marlon (Omar Epps). Disperată, Alfie încearcă să meargă la monogamie cu înfricoșătoarea Nikki (Sienna Miller), dar nici măcar aspectul ei nu sunt suficiente pentru a-l ține departe de necazuri pentru mult timp.

 

Elizabethtown

Tinerul designer de pantofi aspirant Drew Baylor (Orlando Bloom) este demis din funcția sa de înaltă calitate după eșecul celui mai recent proiect al său. Ca să înrăutățească lucrurile, iubita sa, Ellen (Jessica Biel), îl părăsește și devine sinucigaș. Planurile morbide ale lui Drew sunt întrerupte de vestea morții tatălui său și este chemat înapoi în orașul său natal din Kentucky. La zborul spre casă, o întâlnește pe frumoasa Claire (Kirsten Dunst), o însoțitoare de bord însorită, care încearcă să-l ajute să îmbrățișeze din nou viața.

 

 

 

Frankie si Johnny

Când Johnny (Al Pacino) este eliberat din închisoare în urma unei acuzații de fals, el ajunge rapid la o slujbă de bucătar de scurtă durată la un restaurant din New York. După o scurtă întâlnire cu chelnerița Cora (Kate Nelligan), Frankie dezvoltă o atracție pentru prietena lui Cora și colega de chelneriță Frankie (Michelle Pfeiffer). În timp ce Frankie rezistă farmecelor lui Johnny inițial, ea cedează în cele din urmă când cel mai bun prieten al ei, Tim (Nathan Lane), o convinge să-i dea o șansă lui Johnny.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: