Cum se poarta o geanta?

Într-un articol anterior am aflat că pentru fiecare ţinută se potriveste un anume tip de posetă, iar în acest articol vom afla că pentru fiecare loc unde mergi este o anumită etichetă în ceea ce priveste purtarea unei genţi. A asorta o geantă ţinutei vestimentare, momentului si locului poate fi o adevarată provocare, de aceea e important să stim situaţiile în care acestea pot fi purtate fără să dăm greş.

Începem cu gentile de mana, sunt modele care au una sau doua mânere scurte, uşor de purtat în mână sau pe braţ. Se pot purta genţi de mână la birou, cu un design de cele mai multe ori clasic, iar culorile sunt alese pentru a fi asortate cat mai multor ţinute (ca exemplu si pentru smart casual) . Important este că aceste modele pot fi accesorizate cu diverse brelocuri sau esarfe pentru un plus de eleganţă.

Genţile de umăr au doar o baretă reglabilă pe lungime sau nu, şi pot fi purtate doar pe umăr. Persoanele care doresc sa aiba mainile libere preferă aceste genţi, care consideră mai comod să poarte greutatea pe umăr decât în mână.

Majoritatea genţilor de seara iti dau posibilitatea de a le purta pe umăr, prin intermediul unui lanţ sau în mână, desigur lanţul fiind detaşabil. Una dintre regulile de purtare care creeaza o imagine plăcută spune că, în cazul unei rochii lungi, cluch-ul poate fi asezat pe umăr. In ceea ce priveste rochiile mai scurte pentru a arăta mai elegant, este de preferat sa renunţăm la mânerul de lanţ detasabil. Al treilea model de genţi de seară ar fi cele cu mânere de tip inel. Acestea sunt moderne, foarte apreciate si au un efect deosebit asupra look-ului tău.

Posetele pot avea imprimeuri si le găsim în cele mai diverse culori, astfel le poţi asorta la cît mai multe ţinute de vară. Se pot purta la diverse ocazii festive: cocktailuri, nunţi, revelioane.

Nu în ultimul rând vreau să menţionez rucsacurile, o alegere bună când călătorim, sau atunci când te deplasezi la servici ori scoală. Dar cea mai bună opţiune este pentru mămici când ieşi din casă şi trebuie să cari tot soiul de lucruri: de la mâncare, haine de schimb, scutece, jucării s.a.m.d.

Rucsacul de damă de mai sus ar fi recomandarea comică pentru o mămică cu simţul umorului. Chiar eu m-aş încumeta să fac o astfel de alegere spre amuzamentul copilului meu.

Toate imaginile de mai sus (inclusiv rucsacul comic evidenţiat) sunt preluate de pe site-ul alesa.ro

Alesa.ro este un magazin online de genți de dama și poșete din piele, magazin care dorește să aducă în atenția ta modele de o calitate deosebită, modele ale producătorilor români. Gențile de damă, poșetele și accesoriile expuse în magazinul Alesa.ro se vând din stoc sau la comandă, în funcție de modelul dorit.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.