Cand e musai sa dai un apel…

Daca esti ca mine, ti-e mai mereu goala bateria de la telefon. Nu e drama cata vreme sunt in casa, am cate-un incarcator in fiecare coltisor, dar asta nu e valabil si in aventura.

In fiecare aventura montana (cu cortul), patesc aceasi chestie: dupa maxim trei zile de telefon cu portia, adio baterie. Bateria portabila mai “baga suc” inca, sa zicem, o zi, iar apoi sunt pe cont propriu sau depind de resursele partenerilor de drumetie.

Fiecare aventurier si nu numai, ar trebui sa se gandeasca si sa planifice o solutie pentru a putea stabili o linie de comunicare cu familia, echipe de salvare sau pentru a putea accesa internetul pentru diverse informatii ce pot fi importante la un moment dat.

Cand am specificat “nu numai”, gandul meu a fost la situatii in care m-am simtit in nesiguranta (accentul pe simtit) si situatii in care chiar am avut nevoie sa cer ajutor de urgenta si tot ce a stat intre mine si pericol a fost un telefon. Oricum, butonul verde de langa 112 imi da putere si curaj, like just come at me bro! I’mma dial your ass off.

Cei de la Quick Mobile m-au familiarizat cu o solutie buna si low cost, bateriile externe de urgenta Unica, si au fost suficienti de generosi pentru a-mi trimite spre testare doua asemenea baterii.

Bateriile externe de urgenta pot fi conectate (fara cablu) la smartphone sau iphone si au capacitatea de o incarcare, dar pot fi utilizate pe durata unui an pentru repetate incarcari scurte.

Dupa golire, poti veni cu bateria la orice punct buy back si vei primi un cadou, care poate fi fidget spinner, masca de fata, o cafea, etc, in functie de locatie.

Eu am in poseta mereu o baterie de urgenta si asta ma face sa ma simt oarecum pregatita. Cum ziceam mai devreme, come at me bro!

DISCLAIMER: bro de mai sus e cel mai probabil faptul ca am plecat fara cash de acasa si mi s-a terminat bateria si nu dau de taxi sau ceva similar de benign.

Stay safe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.