Big Little Lies sezonul 2

La finalul unor serii din Westworld, The Sopranos sau Billions, pare greu să mai găseşti ceva „de văzut” pe HBO. În perioade dintr-astea apare de nicăieri o (inițial) mini-serie ca „Big Little Lies”, bazată pe romanul cu același nume scris de Liane Moriarty. Creat și scris de David E. Kelley, primul sezon de șapte episoade, regizat de Jean-Marc Vallée (nominalizat la Oscar pentru „Dallas Buyers Club”), a avut premiera la 19 februarie 2017 pe HBO.

Sezonul I se termină „bine”, în orice caz după toate regulile scenaristicii, cu o „căzătură” a personajului negativ jucat de Alexander Skarsgård. Povestea crește: începe ușor cu doar 3 personaje principale, care devin apoi 4 neveste cu soții și copii lor, ca să se dezvolte apoi natural într-un serial de 7 episoade, cu 5 mame din upper-class.

b4

Deși inițial a fost facturat ca o mini-serie, ca și cum n-ar fi fost de-ajuns trupa de actrițe remarcabile, interprete ale celor nu mai puțin de… 5 roluri feminine principale (în frunte cu Nicole Kidman), în 2019 apare cea de-a doua serie de șapte episoade, în care rolul antagonistului este preluat de maică-sa, jucată de Meryl Streep.

Continuarea recenziei o gasiti pe cefilmevad.blog

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: