Avanpremieră specială a filmului “Clubul femeilor dezlănțuite”

Marți seară am avut ocazia să fiu invitată la una dintre cele mai așteptate avanpremiere de film ale anului – comedia romantică “Clubul femeilor dezlănțuite” sau, mai simplu, Book Club.

Andreea Esca, Anca Baniciu, Corina Caragea sau Cristina Cioran sunt doar câteva dintre vedetele prezente marți seară în AFI Cotroceni, pentru o seară exclusivistă a fetelor, așa cum suna și invitația organizatorilor ( #ladiesnight). Șampanie, produse cosmetice oferite de Elefant, poze multe, voie bună, reprezentanți ai celor mai importante televiziuni românești (PRO TV, Antena Stars, Prima TV) sunt doar câteva dintre elementele unei seri de succes de care s-au bucurat atât vedetele menționate mai sus, cât și jurnaliste, bloggerițe sau alte invitate speciale.

Deși particip frecvent la evenimente de mai bine de un an și jumatate, de data aceasta evenimentul m-a surprins și a fost mult mai mult decât mă așteptam din punct de vedere organizatoric.

Să vorbim puțin și despre film acum – în cateva cuvine, “Clubul femeilor dezlănțuite” este o comedie spumoasă de o oră și 44 de minute (s-a râs pe alocuri în hohote, iar cei mai zgomotoși erau puținii bărbați prezenți la eveniment) care îți arată că viața nu se termină atunci când depășești vârsta de 60 de ani.

Ba mai mult – se poate ca fix de atunci să înceapă. Ce au în comun un procuror divorțat (și singură de 18 ani), o proprietară de hotel de lux (căreia îi plac aventurile și care n-a fost niciodată căsătorită), o văduvă ale căror fiice insistă să se mute la ele în oraș și o femeie al cărei soț nu mai vrea să facă dragoste cu ea de mai bine de jumătate de an? În primul rând, au o prietenie care le leagă din tinerețe și un frumos club de carte, în care fiecare dintre ele alege rând pe rând romanele care vor fi dezbătute.

Atunci când Vivian, cea mai curajoasă și senzuală dintre ele aduce prima parte a trilogiei erotice 50 Shades of Grey în lista de lecturi – realitatea se amestecă cu ficțiunea și lucrurile încep să o ia razna! 😊

Iar când rolurile sunt interpretate de actrițe numai una și una – Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen și Mary Steenburgen – atunci succesul este garantat! Încurcaturi de situație, romantism, râsete, iubiri din tinerețe sau flirturi noi, dar mai presus de toate – o prietenie cum toate femeile ar trebui să aibă – iată doar câteva dintre motivele pentru care vă recomand acest film. În plus, Andi Garcia în rolul unui pilot carismatic, bogat și modest m-a făcut să-mi dau seama că sex-appeal-ul nu ține deloc de vârstă.

Trailer film: https://youtu.be/SioJdSzK9hg

Filmul este distribuit de Vertical Entertainment și va fi disponibil în cinematografele din întreaga țară începând cu 25 mai.

Acest articol a fost scris de Oana, pe care o puteți găsi pe CityFemme.com.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: