Alege-ti poseta perfecta

Pentru fiecare ţinută se potriveste un anume tip de posetă, pentru fiecare loc unde mergi este o anumită etichetă în ceea ce priveste purtarea unei posete. In acest caz trebuie sa ai cateva opţiuni in ceea ce priveste genţile sau posetele pentru a fi asortată tot timpul. De aceea persoanelor dragi ţie le poţi face un cadou personalizat, ceva care stii că s-ar potrivi de minune cu stilul lor. Poșeta trebuie să fie nu doar atrăgătoare, ci și funcțională. Trebuie să o potrivești foarte bine pentru fiecare ocazie, stil și chiar perioadă a anului.

Acum putem exemplifica cât de variate pot fi cadourile în funcţie de ceea ce ne dorim:

Dacă mergi la o cină romantică, poţi alege o poșetă cât mai mică. Poșetele miniaturale sunt considerate ca fiind accesorii feminine și cochete.

Pentru recepțiile de seară, poţi alege un clutch mini din piele netedă sau piele întoarsă.

Pentru o ținută de zi sau una de afaceri, se potrivește mereu poșeta clasică, de dimensiuni mijlocii, dotată cu piele întoarsă sau piele moale.

Pentru Geanta de shopping putem alege o textură mai moale și niște mânere mai lungi, fiind nevoie de o capacitate mai mare și compartimente diferite în interior.

Fiecare imagine aleasă reprezintă poşete din magazinul online Alesa.ro. Un magazin care dorește să aducă în atenția ta modele de o calitate deosebită, modele ale producătorilor români. Gențile de damă, poșetele și accesoriile expuse în magazinul Alesa.ro se vând din stoc sau la comandă, în funcție de modelul dorit.

 

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.