Alege-ti poseta perfecta

Pentru fiecare ţinută se potriveste un anume tip de posetă, pentru fiecare loc unde mergi este o anumită etichetă în ceea ce priveste purtarea unei posete. In acest caz trebuie sa ai cateva opţiuni in ceea ce priveste genţile sau posetele pentru a fi asortată tot timpul. De aceea persoanelor dragi ţie le poţi face un cadou personalizat, ceva care stii că s-ar potrivi de minune cu stilul lor. Poșeta trebuie să fie nu doar atrăgătoare, ci și funcțională. Trebuie să o potrivești foarte bine pentru fiecare ocazie, stil și chiar perioadă a anului.

Acum putem exemplifica cât de variate pot fi cadourile în funcţie de ceea ce ne dorim:

Dacă mergi la o cină romantică, poţi alege o poșetă cât mai mică. Poșetele miniaturale sunt considerate ca fiind accesorii feminine și cochete.

Pentru recepțiile de seară, poţi alege un clutch mini din piele netedă sau piele întoarsă.

Pentru o ținută de zi sau una de afaceri, se potrivește mereu poșeta clasică, de dimensiuni mijlocii, dotată cu piele întoarsă sau piele moale.

Pentru Geanta de shopping putem alege o textură mai moale și niște mânere mai lungi, fiind nevoie de o capacitate mai mare și compartimente diferite în interior.

Fiecare imagine aleasă reprezintă poşete din magazinul online Alesa.ro. Un magazin care dorește să aducă în atenția ta modele de o calitate deosebită, modele ale producătorilor români. Gențile de damă, poșetele și accesoriile expuse în magazinul Alesa.ro se vând din stoc sau la comandă, în funcție de modelul dorit.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: